Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gegitkaa

ZOŁZY - Potrzebuję porady ;P

Polecane posty

Gość gegitkaa

Kupiłam dziecku pierwsze buciki firmy ecco -na wystawie bucik miał oderwaną taką malutką czerwoną metkę z boku buta (pisało ecco) ja kupilam rozm.19 i metki byly noramalnie,ale niestety musiałam wymienic na 20stki bo tamte za małe i mąż był w sklepie,kiedy przyszedł okazało się,ze butki mają jakby odcięte,urwane te czerwone metki z boku butka..:/ więc normalnie poszedł zwrócić do sklepu (zamienić na butki bez wady-bo dla mnie za taką duzą kwote to wada,) A babka mu powiedziała,ze ten na wystawie tez nie ma takiej metki (mąż nie wiedział,że te w rozm 19 miały normalnie,bo by kazał jej pokazać ze te 19 mają metkę,a 20stki mają oderwaną) i ze to nie defekt..przecież widać,ze pod szyciem jest czerwone od metki....:/ Chcę tam zadzwonić i wyjaśnić sprawę tylko brak mi słów:) może pomożecie? Szkoda mi butków,bo są dość drogie i jak juz płacę to niech będą takie jakie mają być a nie pourywane,no bo skąd moge wiedzieć czy to np.nie podróba/defekt itp

Gość gdrefbhif
Twój mąż to dupa wołowa, że nie umiał tego od razu załatwić i dał sobie wmówić, że jest inaczej, a swoją drogą jesteście wieśniakami skoro uważacie, że odcięta metka to wada butów :D Typowa wiocha, co to metkami musi świecić aby wszystkim pokazać "patrzcie, moje dziecko ma DROGIE buty" :D

Gość gegitkaa
Ale jestecie tępę..:/ wiedziałam,ze tak bedziecie pisać... Nie chodzi mi o to że pisze na środku podkoszulki NIKE ,tylko o metke ciul z tym,że pisze ecco,tylko o to,że ta metka była wszyta z boku butka (ze skóry) a jeden butek z tego powodu w miejscu szycia (szwu) odstaje..

Gość olk
No widać jakaś wada ,urwane i but może sie pruć ,idź niech oddadzą kasę ,a co to za model gdzie są wiszące metki ,bo ja kupiłam teraz mimic i one żadnych metek z napisem nie mają ale nigdy nie miały ,pytam bo może trzeba sprawdzić może nie każdy but z tego modelu ma ową metkę ,trzeba poszukać w necie ,popatrzeć na fotki .

Gość gegitkaa
właśnie,boję sie ze but mi sie rozejdzie (choć ponoć dają pożywotnią gwarancję) Miał takie małe meteczki bo widać przy szyciu kawałek czerwonego materiału. Chcę tam zadzwonić jeszcze dzisiaj,tylko nie wiem jak im przemówić-nie mam jak narazie tam isc bo dziecko chore

Gość olk
gdrefbhif ja nie kumam cię,tak odcięta metka to wada bo jeżeli ta metka była i została urwana lub wycięta w niewłaściwy sposób to but mógł zostać uszkodzony, wadliwy ,często pod metką idą szwy i jeżeli ona faktycznie została wyrwana to but może pruć sie na szwach . Po za tym jeżeli kupujesz towar to chcesz mieć pełnowartościowy i brak metki jeżeli była wcześniej a teraz jej nie ma a w niczym nie przeszkadza to też jest powód do reklamacji i to nie mąż autorki ale Ty jestes wołową dupą bo widać obojętne ci jest za co zapłacisz i nie chodzi mi firmowe metki tylko ogólnie .

Gość olk
Dzwonić to Ty nigdzie nie dzwoń tylko poczekaj aż ktoś będzie mógł zająć się dzieckiem i idź osobiście .