Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śnieżna pantera

ETERNITY - to wszystko podróbki...?

Polecane posty

Gość śnieżna pantera

Zaczęłam się zastanawiać skąd bierze się taka różnica w cenie popularnych perfum (wody perfumowanej) Eternity Calvina Kleina? W perfumerii Sephora, czy Douglas to wydatek rzędu 320 - 350 zł, natomiast w sklepach internetowych to maksymalnie 140 zł, a często 110...! :o Gdyby cena internetowa była w granicach 200-250, to nie miałabym aż takich wątpliwości :) Z kolei raczej nie jest możliwe aby wszystkie e-sklepy oferowały podróbki...

Gość jedenjedynyraz
ja jeden raz kupilam perfumy na allegro : calvin klein obsession night butelka i opakowanie identyczne jak w sklepie a zapach meski nic wspolnego z oryginalem i oczywiscie ""perfumy"" wyladowaly w koszu i nigdy wiecej. Teraz kosmetyki jak i perfumy kupuje tylko w drogerii

Gość lesia254
Ja polecam zakupy w FM FM produkuje perfumy od 10 lat. Bazuje ona na kompozycjach zapachowych kreowanych przez jedną z największych firm na świecie, tworzone przy współpracy z firmami PERFAND oraz DROM Fragrances. Drom Fragrances to niemiecka firma kosmetyczna powstała w 1911 roku, która specjalizuje się w produkcji koncentratów zapachowych,które posiadającą swoje zakłady produkcyjne w Europie, Australii, Stanach Zjednoczonych, Chinach oraz Brazylii. FM znana jest na rynkach zagranicznych. Obecnie marka FM GROUP jest znana i ceniona w kilkudziesięciu krajach w Europie, Ameryce Północnej i Południowej a jej perfumy są o wiele tańsze,gdyż firma nie wydaje pieniędzy na reklamy zarejestruj się za darmo i kupuj po cenie producenta http://www.aleksandra.pl.dystrybutorfm.pl/

Gość znachorka
Sephora i douglas narzucaja ogromne marże wiec nie dziw sie ze ichceny sa wygorowane. W innych krajach perfumy sa sporo tansze w porownaniu do pl. Kupuje w sklepach internetowych ale mialam tez zapachy z drogerii i w niczym sie one nie roznia

Gość śnieżna pantera
Perfumy FM i inne niby takich samych kompozycji zapachowych, jak te znanych marek, to najgorsze, co wąchałam... ;) A po 2 miesiącach się zepsuły :o

Gość śnieżna pantera
A na truskawce cena 230... eh, już sama nie wiem jak to rozumieć :o

Gość lesia254
Do...śnieżna pantera co ty za głupoty wypisujesz.

Gość ciekawskaggr4
Eternity na pewno oryginalne mozesz zamowic na iperfumy

Gość gość
Zaopatruję się w perfumy na galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona z odpowiedników jakie oferują. Zawsze jest to co chcę. Ostatnio kupiłam Carolina Herrera-Good Girl oraz Armani-Si i jak zawsze są świetne ;)