Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka767

zapoznanie rodziców przed ślubem

Polecane posty

Gość olenka767

hej, planujemy z moim partnerem ślub, jednak nie wiem co zrobić z zapoznaniem się naszych rodziców.... problem tkwi w tym, iż moi rodzice zapewne zapłacą część pieniędzy za wesele, zaś rodzice mojego ukochanego niestety nie, on sam zarabia pieniądze na ślub, wesele... więc pomyśleliśmy, że skoro tak, to może zrezygnować z pozanwania naszych rodziców bądź zrobić to na krótko przed ślubem tym bardziej ,że jego rodzice są mówiąc prosto dość zdemoralizowania, alkohol itp. u mnie z kolei nie ma zadnej patologii wszystko jest ok i wlasnie w tym tkwi problem....

Gość olenka767
moi rodzice nie akceptują jego rodziców, tzn. na pewną zamienią z nimi kilka słów ale robienie jakichś spotkań zapoznawczych niestety nie bardzo nam odpowiada... mój partner pochodzi z patologicznej rodziny, chociaż on jest w porządku i daleko mu do patologii to niestety jego rodzice to alkoholicy... awanturują się często itp....:( w dodatku jego matka to nawet nie matka a macocha... to już wcale nie wesoło:( co mamy zrobić w tym wypadku? zapozanwać ich jakoś specjalnie czy raczej nie?

Gość olenka767
co byście zrobiły na moim miejscu?

Jak rodzice nie mają ochoty na zapoznawanie się to sobie daruj. Może zamienią kilka słów na ślubie i tyle. Nie ma po co stawiać ich w takiej sytuacji, nie ma takiej potrzeby. Gratuluję i życzę szczęścia :)

Gość indianeczka87
No nie wiem. Mimo wszystko moim zdaniem powinni sie poznac przed ślubem. Troche to tak dziwnie, że dopiero w dniu slubu:-) Wsumie nie musicie robic jakiejs imprezy, poprostu zaproscie na kawe. Wsumie My poznaliśmy Naszych jak pojechalismy sale ogladac:-)

Gość czerstfy ponczek
nie wiem po co robić na siłę jakieś spotkanie przed ślubem skoro nawet rodzice nie chcą u mnie poznają się dopiero na ślubie, nie ma po co robić wcześniej jakichś zapoznawczych szopek