Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jowitka12185

brązowe plamienie 40 dnia cyklu!

Polecane posty

Witam. Mam problem dwa dni temu zamiast okresu dostałam Plamienie brązowe. Myślałam że to miesiączka ale na pewno Nie bo gdy zbliża się to zawsze 3dni przed czuje że nadchodzi ból brzucha itd. A tego dnia to była chwilą nic nie czułam oprócz chwili bólu brzucha a za parę minut pokazało się to plamienie. Okres ostatni miałam 24 stycznia w lutym w ogóle nie dostałam a 5 marca wystąpiło to plamienie. 3tygodnie temu uprawiałam seks zze swoim mężczyzna bez zabezpieczenia. Czy to może być Objawem ciąży? Często mam bóle głowy i lekkie zawroty. Proszę o pomoc.

Gość minipizzza
tak moze to yć ciąża, zrób test za 6-7 dni

Robiłam jeden ponad tydzień temu i jedna kreską. Objaw zbytnio ciąży nie mam. Jeśli by doszło do zapłodnienia to między 5 a 10 lutym. Czyli miesiąc temu. Czuje że coś się dzieje i podejrzewam ale czy to możliwe? Dodam że coś od 6 lutego biorę cyclodynon na uregulowanie okresu lekarz mi zapisał.

Dodam że mam nieregularną miesiączke i to mnie zastanawia czemu tak się dzieje. Ale zawsze co miesiąc mam mimo że się spóźnia czasami a teraz dopiero 40dnia plamienie a nie okres:(

To jak dziewczyny doradzicie coś? Od 5.03 do dziś mam te plamienia. Martwię się. Mój ginekolog na urlopie więc za tydzień dopiero się zapisze na wizytę. Proszę o pomoc:(