Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochana przez faceta:)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KOBIETKI!:)

Polecane posty

Gość Kochana przez faceta:)

Wszystkiego najlepszego,dużo zdrówka i radości Kobietki z okazji naszego święta:) Macie jakieś plany na dzisiejszy dzień/wieczór?:)

Gość weronikafaustynka
wzajemnie:)🌻 zadnych planow, dzień jak co dzień, my juz za starzy na jakies szczegolne celebrowanie:D

Gość tralalallalalllallalla
Dziekuje i wzajemnie:)W planach na dzisiaj mam sprzątanie domu,a później gorąca kąpiel,malowanie paznokci,fryzura i kolacja z mężem:) Aaa i jakieś extra zakupy:) Widzę,że mało kobiet odezwało się w tym temacie...przykre,że tak mało kobiet nawet w ten dzień nie myślą o sobie:(

Gość weronikafaustynka
bo czym tu sie podniecac:) ja mam kapiel, kolacje z mezem i zakupy na co dzień:P

Gość asefcasc csdasc
Może po prostu inne kobiety uważają, że to zaebiście pretensjonalne składać innym babom życzenia na dzień kobiet, zwłaszcza takie w tonie "kobietki, makijażyk, kolacyjnka, kwiatuszki" itp itd 🖐️)))

Gość tralalallalalllallalla
No ja niestety kolację w restauracji mam tylko w takie okazje:( Dużo pracujemy i po prostu nie mamy czasu... Gorącą kąpiel z masażami też robię sobie rzadko,bo obowiązki na to nie pozwalają:(

Gość kasia taka sobie
Dzięki i wzajemnie:) W życiu bym nie pomyślala,że taki temat może wzbudzić tyle emocji:/ Dziewczyna chciała złożyć Wam życzenia,ładnie postąpiła a tu wszystkie naskakujecie. Co w tym dziwnego,że baba babie składa życzenia w taki dzień? Te które Dnia Kobiet nie obchodzą nie muszą ani dziękować ani się wypowiadać:/ Mi się miło zrobiło jak z rana przeczytałam taki temat!:)Zazwyczaj tutaj same zawistne baby a tu taka miła niespodzianka:)

Gość asefcasc csdasc
Bez przesady z tym, że wzbudził takie emocje, emocje to masz na temacie Madzi z Sosnowca :classic_cool: 🖐️

Gość Mrs.Elitte
jak ktos nie ma czegos na codzień tylko od okazji to potem podnieca się takim dniem kobiet czy walentynkami, pisze celowo z malej litery bo dla mnie/nas nie sa to inne dni niz pozostałe