Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stabilizacja w związku

jacy są Wasi faceci?

Polecane posty

mój ma 30 lat i nawet nie ma własnego samochodu (kupili mu rodzice) , jedyne co posiada to komputer i komórkę nie gotuje, nie pierze, robi to za niego mama tylko nie piszcie że jestem materialistką, błagam:) a Wasi faceci jaką stabilizację Wam oferują materialną?

Gość ewytr
dlaczego mamy nie pisac ze jestes materialistka, skoro interesuje Cie tylko to, jakie finanse zapewniaja nam nasi faceci?:/

Gość dfsdfasdasda
moj fcaet ma 33 lata, mieszkamy w jego mieszkaniu któe jest na kredyt, ma prace, samochod nie jakis super ale ma. jest odpowiedzialny, pracowity, ogarnięty, ma poczucie humoru, daje mi bezpieczenstwo i stabilizacje. w domu mało robi ale robi, od czasu do czasu ugotuje, albo zorbi pranie,sprzatnie róznie, za to wszytsko reperuje i przykreca i naprawia, dba o samochod. umie sprzatac i gotowac itp bo mieszkał sam trochę miedzy tym jak wyprowzdił sie od rodzico a ja sie wprowadziłam. ale wiekszosc rzeczy teraz robię ja.

chodzi o stabilizację ewytr musisz mi uwierzyć na słowo że nie jestem materialistką;p

Gość ewytr
jesteś.. bo nie pytasz po prostu o stabilizacje, a o stabilizacje materialna :/ sorry ale jak ja mysle o stabilizacji w zwiazku to pierwsze co mi przychodzi do glowy to bezpieczenstwo zaufanie itd. a nie pieniadze :/

no racja,,, racja,,, ale wiesz nawet w najlepszym związku jak jest kiepsko z kasą to pojawiają się kłótnie, moje obawy są chyba zasadne, czy oby mój mężczyzna nadaje się na męża

Gość mój ma 34 lata
,teraz firma wysłała go na studia,zarabia całkiem nieźle,a po studiach będzie zarabiał naprawdę imponująco.Ja niestety nie mam takich zdolności jak on,więc staram się(pomimo,że pracuję na pół etatu) aby w domu było czysto,pachnąco no i zawsze jakiś zdrowy obiad. Z rzeczy jakie posiada,posiadamy na własność to chyba tylko auto,mieszkanie wynajmujemy.

Gość mój ma 36 lat
wybudował nam dom za własne zarobione pieniadze, bez kredytu oczywiscie, urządził go również, ponadto posiada nieruchomosc w postaci sklepu w centrum miasta z czego czerpie zyski z wynajmu, jest bardzo pracowity, czesto niezbyt miły, no i lubi sobie wekendowo popić z kolegami, lubia zabawy w towarzystwie , tance imprezy itp.Jest sporo wymagajacy i wladczy.Lubi porządek i podporzadkowuje sobie ludzi.

Gość mój ma 36 lat
o samochodach dwóch nie wspomniałam bo to mało wazne chyba, ale dodadam że to tzw złota raczka, potrafi prawie wszystko zrobić i zna sie prawie na wszystkich, no i mozna pogadac z nim na kazdy temat.

:) wiadomo coś za coś, że np. ma pieniądze ale ma mało czasu dla Ciebie, ale mnie dołuje chyba bardziej kwestia tego, że wszystko robi za niego mama, czy wszyscy faceci są tacy? ;) potem tą rolę przejmuje żona, ło matko

Gość mój ma 34 lata
to się nie daj! mąż mi powiedział,że on nie pała chęcią i ochotą do obowiązków domowych,bo się boi,że jak raz pokaże ,że może coś zrobić,to później będzie musiał cały czas to robić :) Męska logika

Gość mój ma 36 lat
mój mało przebywa z rodzicami , matka za niego nic nie robi, ani nie niańczy go i nie karmi, ponadto w domu doskonale gotuje-to taka jego pasja, ale za to nie sprzata po sobie a wymaga idealnego porzadku w domu