Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maamusia23

Samotne ciężarne/mamusie. Dzień kobiet..

Polecane posty

Gość maamusia23

Witam wszystkie samotne 🌼 Jak tam u Was dzień kobiet od rana? Ja dziś mam podły humor, wróciły myśli o tym ''jedynym''... nie rozumiem dlaczego tak życie się potoczyło. A najgorsze są właśnie walentynki i dziś dzień kobiet.. te ''święta'' mnie dołują.. wszędzie trąbią o tym. A ja oczywiście się czuję źle z tym bo jak każda kobieta chciałabym dostać kwiatka i może jakiegoś buziaka od ukochanego.. ale nagrodą za to wszystko jest świadomość mojej przepięknej, przekochanej istotki w brzuszku;) jk o tym pomyślę, od razu mi lepiej. Życzę Wam kochane siły, miłości i cierpliwości bo szczęście gdzieś tam pewnie na nas czeka :) wszystkiego najlepszego z okazji dnia Kobiet:)🌼

Gość Landini Rex 80f
Jak się szuka księcia z bajki nie wiadomo kogo to tak jet .

Gość maamusia23
dlaczego księcia z bajki? Bardzo trudno o odpowiedzialnego faceta w dzisiejszych czasach, kiedy mają do wyboru młodziutkie bezdzietne dziewuszki, które już nie są tak niedostępne jak kiedyś. Jeśli ojciec dziecka potrafił tak postąpić, to ja nie mam wiary w facetów. Chociaż nadzieje mam wielke.. nie mam kryteriów ani wymagań, poza jednym - powinien być dobry dla dziecka.

Gość Landini Rex 80f
O odpowiednia kobietę tak samo..od pół roku się staram i nic ....więc nie mów jakie to wy dobre jesteście i wgl.

Najbardziej mnie śmieszą frajerzy co myślą że jak z jedną nie wychodzi to każda inna jest taka sama :D pogratulować. Każdy szuka ideału, czasem trafia a czasem nie, życie...

Gość maamusia23
zawsze jest jakaś nadzieja, że się spotka kogoś kto nas pokocha po prostu.

Gość maamusia23
nie chodzi o to, że wszyscy ale po prostu ciężko jest później zaufać i uwierzyć. Kiedy biologiczny ojciec ma wylane na dziecko to bardzo marne szanse, że obcy człowiek zechce braćna siebie taką odpowiedzialność. Nie oceniam tylko nie mam zaufania.

Gość Landini Rex 80f
MI by to nie przeszkadzało tylko chciałbym też własne dziecko.....

Gość maamusia23
wiadomo, że na wszystko przyjdzie czas

Gość tak to jest z kobietami
jak bezdzietne to wolą ruchaczy czy imprezowiczów dupków i bawidamków a porządnych mężczyzn mają gdzieś bo za spokojni a jak ruchacz bawidamek zapłodni i da dyla to zaczynają się polowania na jeleni i gadania, że faceci nieodpowiedzialni ruchacze a prawda jest taka, że takich sobie wybieracie.

Kolejny pokrzywdzony przez los :D Jakoś moje koleżanki nie wybierają sobie ruchaczy czy imprezowiczów a moi koledzy jakoś szanuj ą swoje dziewczyny, żyję w pokręconym świecie :(

Gość o to chodzi bloody
;)

Gość babka z piasku
"Ja dziś mam podły humor, wróciły myśli o tym ''jedynym''... nie rozumiem dlaczego tak życie się potoczyło.'' Najważniejsze, żebyś nie brała winy na siebie, on na ciebie nie zasługiwał i to co było już nie wróci, zostaną tylko wspomnienia. Moja przyjaciółka była samotną matką, ale w końcu poznała swojego obecnego męża i fajnie im się układa, aktualnie jest w ciąży z 2 dzieckiem. Wcześniej mówiła tak jak ty, "jednym" niby tęsknisz, ale mówisz to słowo przez złość i smutek. Potem niestety chciała go "zdobyć na nowo", bo dziecko musi mieć ojca. On ją po raz drugi potraktował jak szmatę. W końcu zrozumiała, że nie ma co szukać miłości na siłę z obawy przed samotnością i odrzuceniem. Kiedy uświadomiła sobie, że jej rodziną TYLKO jest dziecko, wtedy dopiero otworzyła się na nowe uczucie, które rozwijało się prawidłowo, bo nie czuła głodu uczucia i obaw przed stratą. Nie miała parcia na szkło na zasadzie MUSZĘ kogoś znaleźć, tylko albo znajdę albo i nie!... Dopiero wtedy mogła wybrać mądrze...

Gość joanna 19/Rouen
ten jedynak ma sie dobrze dziękuję :classic_cool:

Gość ..w33333333333
.3

z dzieciakiem to już raczej sobie księcia nie znajdziecie. zostają wam brzydcy, którzy wezmą jakąkolwiek, nawet z dzieciakiem. ­ life is brutal. ­ trzeba było się zabezpieczać, a nie teraz płakać.

Gość ..w33333333333
glupie gadanie jak oboje chca dziecka to po co sie maja zabezpieczac?????????:o

Gość Edzia widzę już wstała i
pracuje już na kafe od rana.

Gość lkjuhgyt
"Bardzo trudno o odpowiedzialnego faceta w dzisiejszych czasach" odp. Jest pełno odpowiedzialnych mężczyzn tylko wy patrzycie na mężczyzn pod zupełnie innymi kategoriami.

Oczywiście, że jest pełno odpowiedzialnych, tylko że wszyscy zajęci, żadne "idealny" jak to o sobie tu piszą, nie marudzi na kafe

"glupie gadanie jak oboje chca dziecka to po co sie maja zabezpieczac??" ­ a w czym sobie wywróżyłaś, że oboje chcą? ­ jeśli facet chce dzieciaka, to nie zostawia laski w ciąży. proste.

Gość tylko prosto tak
Krwawy Edward Oczywiście, że jest pełno odpowiedzialnych, tylko że wszyscy zajęci, żadne "idealny" jak to o sobie tu piszą, nie marudzi na kafe. 0 Chyba Cie głowa boli piszac, że wszyscy zajęci odpowiedzialni. Jest masa wolnych takich facetów tylko kobiety dziś patrzą na mężczyzn pod inną kategorią wybierają tych z większym poziomem "zajebistości". Nie patrzą na to czy facet odpowiedzialny, dojrzały itp. Najczęściej liczy się by miał kase czy super wyglądał a jeszcze obowiązkowo jak największe doświadczenie seksualne i nie istotne jest z kim?, po co?, dlaczego? Byleby facet uprawiał już seks.

Gość Nie wiem czy masz nienormalne
koleżanki ale z pewnością nie są najmłodsze bo młode kobiety są takie jak wsześniej pisałem.

Cóż średnio to mniej wiecej 21 lat, nie wiem czy taki przedział mieści się w twoich skrupulatnych statystykach

Gość 21 lat to faktycznie
nienormalne. Większość kobiet w tym wieku zachowuje się u ocenia mężczyzn tak jak pisałem wcześniej. Sam mam 21 lat i znam to środowisko i widzę, że jestem z tej samej gliny co twoje koleżanki i żałuje, bo takich jak one jest bardzo mało a wręcz są nieliczne.

Bardzo mało ? No co Ty, wiesz ile ja ich znam :D ? Poza tym, koleżanki mają koleżanki które też są fajne :p

Gość Albo kłamiesz albo one się
chowają tak samo jak im podobni mężczyźni.

No nie dziwię się tobie jak twoim jedynym odnośnikiem jest net :O Oczywiście ty jesteś idealny, a wszystkie panny są be czyż nie :p ?