Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CZIKA1991

OMBRE WYGLĄDA JAK ODROSTY HAHAHAHAHH

Polecane posty

Gość CZIKA1991

MASAKRYCZNIE TO WYGLADA CORAZ WIECEJ LASEK TO ROBI MASAKRA, WGLADA TO JAKBY MIALY MEGA ODROSTY A FE... PASKDNE TO JEST

Gość szkoda że to całe ombre
nie było modne, gdy z 15 lat temu zafarbowałam włosy do tyłka szamponem koloryzującym Casting Loreal, który miał zejść po iluś tam myciach:O a potem musiałąm czekać aż włosy odrosną i miałam takie piękne ombre, że szkoda gadać:D

Gość ja piernicze....
w ogole ludziom odwalilo na punkcie yego ombre na allegro kazda byle jaka szmata opisane ombre a ma z tym tyle wspolnego co slimak z ryba :D i d i o t k i

Gość szkoda że to całe ombre
:D "włosy do tyłka" chodziło mi oczywiście o długość włosów;)

Gość kartinka
Mnie tez to sie nie podoba, wyglada okropnie i niechlujnie...

Gość otworz serce swe i nie wyjezdz
CHODZI CHYBA O TO ZE KTOS NIE CHCE MIEC ODROSTOW TO SE FARBUJE TAK POL NA POL...... EFEKT MAKABRA!!!!! SMIAC MI SIE CHCE JAK NA UICY WIDZĘ DU* PE Z ""ĄBRE"... :D

Gość nick nie ma znaczenia
Dla mnie ombre wygląda jakby nosiło się głowie spalone końcówki włosów.

Gość żę tak powiem
zgadzam się z koleżanką wyżej, wygląda to trochę tak jak popalone końcówki, ale podobno w tym sezonie ombre na włosach ma już odejść w niepamięć

Gość whtjyuefgk
kurwa co to za moda zeby wlosy farbowac do polowy ja jebe

Gość wredota kaffe
Ale z was nieobyte pipy... :\ Dobrze zrobione ombre nie wygląda jak odrost, tylko jak naturalnie rozjaśnione włosy. I żeby nie było: ja ombre nie mam, bo na 3 cm wyglądałoby to beznadziejnie...

Gość abcdefghkobieta
też mi się to nie podoba, wygląda jak jeden wielki odrost.

Gość whtjyuefgk
sama jestes nieobyta pezda, sramy na ciebie

Gość wredota kaffe
Gimgówno, spinkalaj do szkoły...

Gość wredota kaffe
srajcie mi do japy dziwki, czekam:P

Gość wredota kaffe
Kończę dyskusję, bo żeby kontynuować rozmowę z tobą, musiałabym zniżyć się do twojego poziomu...a podłoga jest zbyt brudna, żebym się na niej położyła...gimgówno...

Gość wredota kaffe
cycki mi latają hahahahah i sram mordom

Gość Wiesniareczko wynajmij sobie
Nie wyglada to ladnie, gdyz duzo lasek robi to po swojemu, czego robic nie powinny. Po to sa fryzjerzy, zeby jakos wygladac.

Gość ombre wyglada ladnie na
ddlugich i mocnych wlosach i rozjasnione lub przyciemnione o kilka ton

Gość gość
masz rację ombre to tregedia! Mam wrażenie, że wiedza jak wyglądac dobrze zaczyna zanikać... np te spodnie alladynki... koszmar! Obejrzyjcie sobie słoneczny patrol, jakie wtedy dziewczyny nosiły kostiumy kąpielowe, wycięte, wydłużajace nogi, a teraz spodnie obniżane... co do włosów własnie zrobiła mi fryzjerka piękny delikatny balejaż-pasemka:) CUDO! Ale nie ombre... do diaska to wygląda jak ODROST

Gość pikaczuuu
no z tym się zgodzę, że bardzo dużo dziewczyn robi sobie "ombre", ale niestety albo same (i to im nie wychodzi), albo u kogoś kto po prostu tego nie umie... no i efekty można podziwiać na ulicy - faktycznie część wygląda, jak zaniedbane odrosty... A ombre - dobrze zrobione - daje rewelacyjny efekt! Musi być dobrze kolor dobrany, żeby włosy wyglądały jak muśnięte światłem, delikatnie i bardzo subtelnie... Ja mam ombre od dawna, regularnie robię i wygląda naprawdę naturalnie - większość moich znajomych zachwyca się, że mam rewelacyjne "naturalne" włosy ;) bo dobrze zrobione ombre takie właśnie ma być - włosy mają wyglądać naturalnie, rozświetlone itd. W tym temacie mogę polecić to salony http://salony-jeanlouisdavid.pl/ bo oni są naprawdę wyspecjalizowani w temacie rozświetleń. I prawda jest taka, że jak się chce mieć idealne ombre to lepiej iść do specjalisty, niż potem z czapką na ulicę wychodzić