Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudiko998889

czy długie spacery pomogą schudnąc?

Polecane posty

Gość Klaudiko998889

witajcie :) jestem 4 miesiace po porodzie i niestety mam 8 kg nadwyzki :( chciałabym schudnąc i jakoś ujedrnic cialo. Nie bedę pisac, że nie mam czasu na silownie bo miałabym po powrocie męża z pracy. Zwyczajnie nie chce mi się, jestem zmęczona po 10 godzinach z córka. Czy takie szybkie marsze z wózkiem około 2 godziny cos dadzą? czy któras z Was tak schudła?

Gość Klaudiko998889
up

Gość asdewq
spacery nie pomogą, szybkie marsze tak. Organizm zaczyna spalać tłuszcz dopiero po ok 30 minutach ciągłego marszu, więc już godzina dziennie powinna przynieść pewne efekty.

o dziwo powiem ci że mi pomogło nie ćwiczyłam bo jestem leniem a dieta w moim przypadku i tak jest całe zycie taka sama ale chodziłam po kilka godzin dziennie jak było ciepło i wiosna i lato to flaszka do wózka słoiczek do termosu i na cały dzień na butach z maluchem wózek ciężki to miałam co pchać i tak z 10 kg poszło w 2 miesiące :)

Mnie pomogły;-) ale latem to można było na 2/3 h wyjść a teraz ciężko. Może w domu jakieś ćwiczenia z internetu? Mąż się godzinkę zajmie dzieckiem a ty sobie poćwiczysz.