Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mateusz1988

dziewczyna mowi ze mnie kocha ale nie moze byc ze mna bo mi nie ufa.

Polecane posty

Gość mateusz1988

Byłem z dziewczyna pół roku. w grudniu mielismy mały kryzys i zrobilismy sobie przerwe. Ale wrocilismy do siebie. Wszystko nam sie układało. Az wyladowałem na dołku. Wszystko jej wytłumaczyłem ale ona nie chce mnie słuchac. Mowi ze jestem taki jak kiedys, ze juz nie moze mi zaufac. Ale ja nic nie zrobiłem siedziałem tylko do wyjasnien ale ona dalej swoje. Mowi ze juz nie mozemy byc razem. To było tydzien temu. a przedwczoraj dowiedziała sie ze wyjezdzam za granice i pisze z pretensjami dlaczego jej nic nie powiedziałem i takie tam, a pozniej ze mnie kocha ale nie moze byc ze mna bo mi nie ufa. Ale po co mi to pisze skoro mnie zostawiła. czy jej jeszcze na mnie zalezy? Myslicie ze jeszcze do mnie wroci? jak ja moge odzyskac? ja dla niej zrobiłbym wszystko...

Gość Na bank Cie zdradza
i ma innego już kolesia na oku. Zdradę kobiety mają dziś we krwi.

Gość mateusz1988
nie wiem. a dzisiaj jeszcze dzien kobiet i nie wiem czy do niej napisac. bo jak pisze to mi odpisuje po jakims czasie, albo wcale.

Gość babka z piasku
Ja tu widzę klasyczny przykład manipulacji. Nie może ci zaufać, powody są dwa, albo coś faktycznie jej zrobiłeś tylko nie chcesz napisać, albo ma jakieś problemy emocjonalne z sobą, a na tą drugą opcję nie masz wpływu, więc nie możesz się zadręczać i przypisywać sobie winę. Jeśli cię traktuje nie fair i tobą poniewiera, to sorry Gregory, ale olałabym takiego kogoś...

a co to znaczy na : dolku? Siedziales w areszcie? Jesli tak to za co? Moze tu jest POWOD?

Ty nie jesteś tym "facetem" który pisał jak to wyzywał swoją dziewczynę w atakach złości i ona nie chciała do niego wrócić?

Gość mateusz1988
nigdy jej nie wyzywałem. to nie ja pisałem. siedziałem w areszcie za to ze było podejrzenie o kradziezy auta. nic nie zrobiłem, jeden dzien do wyjasnien. kiedys prowadziłem dosyc burzliwe zycie, ale sie zmieniłem. a ona ze dalej taki jestem ze nigdy sie nie zmienie. o to jej chodzi. dlatego nie moze mi zaufac. ja naprawde nic nie zrobiłem. ona nawet nie chciała mnie słuchac. mowi ze ja skrzywdziłem, zawiodłem. nawet nie chce sie ze mna spotkac i porozmawiac, nie wiem moze potrzebuje czasu.

Gość gość
Byłem z dziewczyną ponad 2 lata. To ona się rozstała ze mną mimo mojego nalegania i ciągłych prób kontaktu kazała przestac mi wydzwaniac i zaczeła mówic coraz bardziej przykre rzeczy. Dodam że od około pół roku zaczeło się psuc między nami, ale przed świętami udało się jakoś załagodzic i znowu były wspólne święta itp. Po nowym roku chciała przerwy ale się nie zgodziłem bo twierdziłem że jak się kocha to po co przerwa:) no i tak przez około miesiąc ciągłe kłótnie i w końcu ona powiedziałą stop. Jestem osobą o dosyc zmiennym charakterze czasami bywałem bardzo miły i uczynny, ale czasami potrafiłem byc też bardzo wredny i wypomniec wszystko. Zawsze byłem o nią strasznie zazdrosny. Zawsze też po kłótni potrafiłem przejśc do porządku dziennego i normalnie się odzywac nie było nawet cichych dni:) U mojej połówki to się gromadziło aż eksplodowało. Byłem totalnie załamany. Dowiedziałem się wtedy o rytualiście perun72@interia.pl i zamówiłem u niego urok miłosny. Dziewczyna wróciła a wraz z nią moje szczęście. Układa się nam teraz świetnie i mam nadzieję że zostaniemy ze sobą na zawsze.

Gość gość
Jestem pewna że magia działa ale trzeba być cierpliwym. Sama czekałam 5 miesięcy ale w końcu chłopak wrócił. Wybrałam białą magię ze strony http://magia-anielska.pl i mogę polecić.