Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaaaaaaaaaaaaa

Też macie takie problemy z zapisaniem sie do lekarza?

Polecane posty

Chciałam sie zapisać do dermatologa bo mam allergie skorna. Najblizsze terminy dopiero na srode w przyszlym tygodniu. to jak ja mam z taka alergia chodzic cały czas?

Gość joanna 19/Rouen
zapytaj tuska

Gość wqdqwdwqdwqdqd
a najgorsze ,że to alergia na szyi i twarzy troche wiec widać zaczerwienienia ... Zawsze tak mam pod koniec zimy , jeszcze nie jest tak zle ,ale wiem ,ze bedzie gorzej z kazdym dniem wiec jak nie dostane tej maści to jak ja wyjdę na uczelnie np? J

Gość lubię muffinki
Niestety, raz tak miałam. Czerwone plamy, swędziało. 3 tyg czekania na wizytę w przychodni. Rejestratorka poradziła mi wapno i maść natłuszczającą. Poszłam do prywatnego gabinetu, w tym samym dniu. Tylko 50 zł mnie to kosztowało plus maść robiona na receptę.

Gość zazasasaza
Zapisałam się do endokrynologa ,czekałam 5 miesięcy po to żeby pani stwierdziła guza tarczycy i dała mi skierowanie na usg . Z wynikiem do niej ,tyle że za 11 miesięcy jak stwierdziła pani na recepcji.Według mnie uczciwsze byłoby dać mi skierowanie do domu pogrzebowego

zapomniałam zmienić nicka ,ale to ja pisalam... Miesiąc? o masakra...

Nie. U nas są terminy raczej dwumiesięczne, nie tygodniowe, więc chodzę prywatnie. Ale na szczęście prawie nie choruję, więc nie chodzę :D

Gość zazasasaza
Takie są realia niestety.

bylam tydzień temu u okulisty.stwierdziła początki jaskry.ha ha dostalam skierowanie na badanie pola widzenia..kazała mi przyjść z wynikiem jak najszybciej..ale niewiem jak to zrobię... BO NA POLE WIDZENIA WYZNACZYLI MNIE NA WRZESIEŃ!!!!! PARODIA

Gość dekn2fieqn
u mnie tez pare miesiecy sie czeka do dermatologa ciesz sie ze tylko tydzien kolezanko z jaskra ile masz lat?

Gość dekn2fieqn
ja mam zacme a mam 25 lat ;/ tyle ze ja posterydowo a skad ta jaskra?

BARDZO BOLAŁY MNIE OCZY,PRZEWAŻNIE LEWE. CZĘSTO WIDZIALAM ŻÓŁTE PLAMKI PRZED OCZAMI.PRZYCZYNĄ JEST BARDZO DUŻE CIŚNIENIE W GAŁCE OCZNEJ.

Gość dekn2fieqn
no tak ale skad to sie bierze w mlodym wieku? moja babcia miala jaskre ale miala tez 90 lat w chwili zachorowania!

W MOJEJ MIEJSCOWOŚCI DO ZWYKŁEGO INTERNISTY TRZEBA SIĘ ZAPISAĆ WCZEŚNIE.LUDZIE JUŻ OD 5 RANO CZEKAJĄ.CHORE TO WSZYSTKO,SKŁADKI OPŁACANE A O WIZYTĘ U LEKARZA TRZEBA SIĘ PROSIĆ.

GENERALNIE CHORUJĘ NA NADCIŚNIENIE TĘTNICZE,NA POCZATKU MYSLAŁAM ŻE STĄD TO WSZYSTKO.JEDNAK OKULISTKA MI WYJAŚNIŁA ZE TO NIEMA ŻADNEGO ZWIĄZKU Z OCZAMI..NIEWIEM MOŻE STRES...W TYCH CZASACH TO NORMALKA.

Gość własnie dzwoniłam do przychodn
wiem, że mamy podsłuch na stacjonarnym, jeśli zbierasz o mnie info to życzę ci raka z przerzutami i zjebanego całego zycia.

Gość do wyżej......
czy ty nie pomyliłas adresata?? kwalifikujesz sie na leczenie u psychiatry

Gość Mgr.
ja też mialam podejrzenie jaskry badania mialam robione przez caly 1 rok tzn. pole widaenia, badanie komputerowe ale nie takie jak w salonach okulistycznych, potem jeszcze jakies....i po roku jeszcze raz te same badania dla sprawdzenia jaka jest różnica w wykach. no i wykazalo za to nie jaskra a ciśnienie powodowane bylo przez zwykle nerwy. terminy wizyt kontrolnych okulistka sama wyznaczala ze swojego kajeciku moim miescie wojewodzkim do pecjalistow rejestracja jest 1x na pol roku. wiec ja zapisuje 2,3 osoby z rodziny /mam ich pesele w komorce/ na rozne terminy i ten kto potrzebuje to wybiera dogodny dla siebie. nie wykorzystane odstępuje znajomym albo zglaszam rezygnacje. jaki system takie kombinowanie :-P

Gość spoko loko
Mam rwę kulszową, boli mnie kręgosłup, a na masaże jestem zapisana na wrzesień :)

Gość jdvhsbkfzajbdlaij
Wczoraj byłam u dermatologa.Czekaląm prawie 3 miesiące. Pani doktor nawet do mnie nie podeszła ,obejrzała moja przypadłośc z odległości około metra nie wstając nawet od biurka. Moje wypadające włosy nie zainteresowały ją wcale.Nie podeszła ,nie obejrzała co się dzieje ......Kurwa! Miałam ochotę zorganizować jakiś granat i pierdolnąć nim w tą "przychodnię"!