Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość workelosp

kobitki brzydzi Was to ?

Polecane posty

Gość workelosp

Szczerze w zyciu nie zwracalem uwagi na moje znamie, po prostu w nim żyłem i tyle. Nie uwazałem go za coś obrzydliwego. Jednak ostatnio kilka osób zasugerowało mi coś innego ... Czy brzydzi Was coś takiego ? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/95198aaf0522deac.html

Gość korwinowka
a co ty masz blyszczykiem pomalowane usta ??? O Fuuuj !!! Gorsza jest ta szminka na ustach niz sam defekt

Gość kalinkA**
A ja lubie jak mezczyzna ma np.balsam ochronny na ustach :) ,usta sa miekkie i zadbane. Ty korwinowka wolisz pewnie takiego "prawdziwego"faceta..z popekanymi warami,zaniedbanymi pazurami z zarosnietymi skorkami (bo wypolerowanymi mniemam gardzisz) ,z wlochami pod pachami i miejscach intymnych...FUJJJJ :P do autora Nie.I nie wiem czemu to znamie/pieprzyk mialoby byc obrzydliwe...

Gość Marta,23
Wszelkie znamiona w nietypowaych miejscch (narazonych na czeste tarcie czy bakterie) powinninny byc zbadane i usuniete...i nie chodzi o estetykę ale o profilaktykę. (znamiona w kacikach oczu,na powiece,w uchu ,nosie,ustach,na zgieciu lokcia czy w pachwinie). jesli bylbys moim kolegą,bratem sąsiadem i mielibysmy tylko rozmawiac to nie brzydzi...Jesli bylabym twoją dziewczyną i mielibysmy sie calowac to BRZYDZI...wyglada jak gojąca sie opryszczka i siedlisko bakterii.Pomysl logicznie kto chce calowac znamię? Kazdy nasz rozmowca patrzy nam na usta jak mowimy...i ten Twoj defekt jest tak widoczny jak niezdrowe zęby. Zbadaj to u dermatologa,nie chodzi o wzgedy estetyczne ale o zdrowotne ....to moze byc cos paskudnego.jakis włokniak,bezbarwny czerniak czy coś co jest głeboko w skorze i moze sie rozrastac.Lepsza blizna niz ten syfek ktory moze sie zmutowac :) (Sama usnunełam kilka znamion na tulowiu i lekarz mnie wyedukował jak wazna jest profilaktyka!!!!)

Gość ...... :) .......
.

Gość workelosp
jezu, nie mam na ustach balsamu ... tak sie zdjecie zrobilo.

Gość ljhkugyf
mnie nie brzydziłoby takie coś ;)

Gość korwinowka
lubie jak facet jest czysty, zadbany, ma miekkie usta, moze uzywac balsamu ochronnego do ust, ale dyskretnie, np. na noc. A wyglada to tak jakby autor wytrszaskal soie usta szminka specjalnie do zdjecia. Poza tym faceci, ktorzy przesadnie dbaja o wyglad sa po prostu obrzydliwi!! Nie znislabym gdyby facet szykowal sie dluzej ode mnie.

Gość workelosp
znamie jest zdrowe. golac sie nawet je nie podrazniam - kwestia wprawy.

Gość workelosp
korwinowka - potrafisz czytac ? pisalem, ze tak sie zdjecie zrobilo - wina flasha.

Gość workelosp
ale balsamu tez uzywam na usta. musialbym byc powalony by tego nie robic, gdy za oknem minusowe temperatury, a wargi pekaja do krwi - to jest dopiero obrzydliwe.

Gość kobitka 27
jest ok

Gość panikobieta
Nie, nie brzydzi. Bez przesady, to zaden defekt. Olej osoby, ktore nie znaja swiata bez fotoszopa, to aspoleczne cyborgi, zal mi ich ale sa stracone dla spoleczenstwa, niechsie kisza w swoim sosie.

Gość Renulkowa
BARDZO OK. -skoro nie ma wskazań do usunięcia to zostaw w świętym spokoju. -i przestań o tym myśleć jak o problemie bo to głupie. ps. Dbam o siebie (dla siebie samej i dla mojego faceta) dlatego nie ma szans aby moj facet mógł mnie pocałować spierzchniętymi wargami co moze sie zdarzyć o każdej porze roku nie tylko zimą.

Gość korwinowka
tak, umiem czytac. Bardziej odpowiadalam na wypowiedz Kaliki, czy jak ona tam ma. To dobrze, ze uzywasz balsamu, bo faktycznie takie popekane usata nie wygladaja apetycznie. Pozdrawiam.

Gość workelosp
dobra dobra pytanie bylo o znamie :P

Gość alone?
nie, prawie niewidoczne . olej to .