Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onetowa...

gazy u maluszka :( kiedy mina??

Polecane posty

Gość onetowa...

hej, mojego maluszka od urodzenia mecza gazy - prawie po kazdym karmieniu jest minimum godzina prezenia, stekania i płaczu... stosowałam juz kilka mozliwych lekow i na razie nie ma poprawy, dodam tez ze unikam nabiału... czy ktos miał podobnie? czy to w ogole minie?? moj maluch ma 5 tygodni ...

Gość my mamy tyle
próbowałaś rureczek do pupy?

Gość KLASYKA NA TOPIE
Popieram wpis wyżej - wsadzasz rurkę w tyłek, pół minuty i święty spokój. U nas tylko one pomagały.

Gość nawet nie połowa
A tobie minęły kiedykolwiek? Gazy sa od urodzenia do śmierci.. Po smierci mijaja

Gość onetowa...
rurek nie uzywałam... a one nie "uzalezniaja"? z tego co wiem nie zaleca sie za bardzo ich stosowania...chociaz tez juz o nich myslałam...

Gość onetowa...
podnosze temacik...

Gość jak wy pierdzicie to tez
Sobie rurke w dupe wsadzacie?

Gość KLASYKA NA TOPIE
Nie, sobie rurki w tyłek nie wsadzamy właśnie dlatego, że my pierdzimy. A dzieci nie mogą i trzeba im jakoś pomóc. Nie wiem czy uzależniają (mojego synka nie uzależniło), jak dziecko się męczyło to do głowy mi nie przyszło by się wtedy nad tym zastanawiać, w tamtym momencie ważniejsze dla mnie było, by mu ulżyć.

Gość Bambaryla 147
To ze nabialu unikasz to nic nie znaczy...a co z jedzeniem powodujacym wzdecia?

Gość Bądź sobą
mam to samo, pomaga po 1 kąpiel, po 2 suszara, po 3 próbujemy teraz termoforu, tylko mąż musi kupić najpierw bo nie posiadamy... Ja bym w życiu tej rury nie kupiła, można uszkodzić dziecko. I nie piszcie, że nie bo tabletki antykoncepcyjne jeśli są wprowadzane na rynek, to też są bezpieczne, ja kilka lat temu brałam Diane, mi nic nie było, ale w którymś państwie zmarła osoba, zaraz napiszecie, że od tego się nie umiera, mi nie o to chodzi, ale to nowość i nie wiecie czy naprawdę są bezpieczne, a opinie na internecie? Wiecie, że niektóre firmy zatrudniają ludzi, aby właśnie takie opinie pisały??

Gość onetowa...
nie jem juz prawie nic - tym bardziej rzeczy wzdymajacych ...

Gość olga266
Dieta mamy nie ma na to wpływu więc nawet nie ma sensu się głodzić. My stosujemy esputicon i działa. Kolka pojawiła się 2 razy i od czasu kiedy podaje kropelki regularnie nie wróciła. Cóż kolki przeszły, przyszły zęby i znowu nie śpimy.