Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona już całkiem

pomoc w interpretacji

Polecane posty

Gość zielona już całkiem

Już nie mogę na nerwy..... Witam...... Otóż mam problem ze swoim obecnym cyklem a mianowicie jego interpretacją. Nie staram się o dzieko, zabezpieczamy się prezerwatywą. Ostatni okres miałam 18.02.2013 i po tym tylko jeden stosunek z zabezpieczeniem 13 dzień cyklu. Moje cykle nie mają równej ilości dni. W styczniu odstawiłam tabletki anty ponieważ cały miesiąc gdy je brałam miałam okres, w kwietniu wybieram się go lekarza po jakieś nowe. Ale wracając do sprawy długośc moich cykli waha się 27-30 dni, ostatni 29 dni, zwykle w połowie cyklu lał się ze mnie śluz płodny, teraz go nie zauważyłam, czułam też kłucie zawsze w lewym jajniku.... dziś mam 18 dzien cyklu i strasznie przez jakieś 3 godziny kuł mnie PRAWY jajnik jak nigdy, śluzu zero. Proszę o interpretację...

Gość zielona już całkiem
ponawiam

Gość zielony ma garniturek...
idx do gina :)

Gość zielona już całkiem
narazie nie mam takiej możliwości

Gość zielona już całkiem
naprawde się denerwuję

Gość zielona już całkiem
robiłam też testy owulacyjne od środy, w srode zrobiłam 2 wyszly ujemne, a wczoraj na wieczór wyszedl dodatni, dziś też boli mnie jajnik jak na owulacje ale nie jak zwykle lewy tylko prawy....nie mam śluzu :( kompletnie sucho

Gość Malinowa_Róża
To może być cykl bezowulacyjny, nawet u zdrowych kobiet zdarzają się 1-2 takie cykle do roku. Poza tym Twoje cykle są regularne jak najbardziej, taka różnica kilku dni jest normalna.

Gość zielona już całkiem
no tak zgadza się wiem że są takie cykle nawet kilka razy w oku ale dlaczego testy owulacyjne wczoraj pokazały mi owulację tzn że nastąpi w ciągu 24-36 h dziś bolał mnie jajnik ale nie jak zazwyczaj to było lewy tylko prawy i bolą mnie piersi (przez ostatnie 4 cykle bolą mnie okolo 1,5 tygodnia tydzień przed miesiączką) nie mam śluzu typowo plodnego wręcz sucho nic

Gość zielona już całkiem
ponawiam

Gość ????????????????????
i w czym masz problem?