Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielona już całkiem

pomoc w interpretacji

Polecane posty

Gość zielona już całkiem

Już nie mogę na nerwy..... Witam...... Otóż mam problem ze swoim obecnym cyklem a mianowicie jego interpretacją. Nie staram się o dzieko, zabezpieczamy się prezerwatywą. Ostatni okres miałam 18.02.2013 i po tym tylko jeden stosunek z zabezpieczeniem 13 dzień cyklu. Moje cykle nie mają równej ilości dni. W styczniu odstawiłam tabletki anty ponieważ cały miesiąc gdy je brałam miałam okres, w kwietniu wybieram się go lekarza po jakieś nowe. Ale wracając do sprawy długośc moich cykli waha się 27-30 dni, ostatni 29 dni, zwykle w połowie cyklu lał się ze mnie śluz płodny, teraz go nie zauważyłam, czułam też kłucie zawsze w lewym jajniku.... dziś mam 18 dzien cyklu i strasznie przez jakieś 3 godziny kuł mnie PRAWY jajnik jak nigdy, śluzu zero. Proszę o interpretację...

Gość kjakajkaajjkadskjsda
niedawno odstawiłaś tabletki więc wszystko może teraz być u ciebie inaczej, poczekaj z 2 miesiące aż hormonalnie wrócisz do normy a potem będziesz obserwować cykle, kłucie w jajniku na owu ale śluz się nie pokrywa, ciaży raczej nie ma bo nie jest łatwo zajść w ciąże w pierwszym cyklu bez zabezpieczeń a co dopiero z zabezpieczeniem, poczekaj do@ a potem obserwuj cykl

Gość zielona już całkiem
dodam że pobolewają mnie od 14 dnia piersi tak jak na okres.... włąśnie dziwi mnie to. 12-13 miałam więcej śluzu ale to nie był taki jak zwykle. Tabletki anty brałam 1 miesiąc okres po odstawieniu dostalam na 3 dzien i cykl ten był normalny sluz kucie jak zwykle miałam w owulacji...

Gość zielona już całkiem
up

Gość zielona już całkiem
proszę o odpowiedź

Gość zielona już całkiem
nikt nic nie napisze, bardzo proszę o swoją interpretację, dla mnie to jest inne niż zwykle i nie umiem soboie tego wytłumaczyć :(

Gość zielona już całkiem
nie nie taką.... esu płakać mi się chce , że naprawde dziś na forach spotykamy sie z takimi chamskimi odzywkami....

Gość zielona już całkiem
nie mam możliwości pójścia do lekarza , poprostu zmartwiłam się zmianami ktore teraz dopadły mnie :(

Gość aguśkaGG
ale w okresie płodnym zabezpieczaliście się prezerwatywą więc jak mogłaś zajść w ciąże jeżeli o tym myślisz

Gość aguśkaGG
czemu sie marwisz przecież miałaś wszystko jak co miesiąc a to że kłucie jajnika wystąpiło to o niczym nie świadczy, jak każda inna częśc organizmu ma prawo zaboleć a nigdy nic cię nie bolało, brzch, głowa, tęka itd tak samo jajnik

Gość aguśkaGG
czemu sie marwisz przecież miałaś wszystko jak co miesiąc a to że kłucie jajnika wystąpiło to o niczym nie świadczy, jak każda inna częśc organizmu ma prawo zaboleć a nigdy nic cię nie bolało, brzch, głowa, tęka itd tak samo jajnik

Gość zielona już całkiem
robiliśmy to raz w tym cyklu, tak z prezerwatywą nie doszedł we mnie, gdzieś koło 12-13 dzien czulam wiecej sluzu ale nie bylo go tyle co zawsze troszkę tylko... nie wiem co mi jest już jakies schizy dostaje, przeciez ostatni okres był normalny, a stosunek przed tem 4 dni, więc juz sama nie wiem co jest grane, a teraz za szybko na jakiekolwiek objawy bo mineło 5 dni dopiero a piersi bolą mnie od 4 dni a dziś te kłocie i zeroooo sluzu

Gość zielona już całkiem
zwykle bolał mnie jajnik w połowie cyklu zwykle był to 13-15 dc i miałam duza ilość śluzu a teraz pierwszy raz w zyciu cos mi tak sie jakos poprzestawiało że nie wiem co jest grane :(

Gość zielona już całkiem
:(

Gość zielona już całkiem
robiłam też testy owulacyjne od środy, w srode zrobiłam 2 wyszly ujemne, a wczoraj na wieczór wyszedl dodatni, dziś też boli mnie jajnik jak na owulacje ale nie jak zwykle lewy tylko prawy....nie mam śluzu kompletnie sucho

Gość zielona już całkiem
proszę napiszcie