Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie normalna dziewczyna

JAK GO PRZEKONAC??? JAK Z NIM ROZMAWIAC???

Polecane posty

Nie wiem jak mam porozmawiac z partnerem. Oboje uwielbiamy seks... Ale niestety zaszlam w ciaze i poronilam. Od tamtego czasu w glowie mam tylko to, ze chcialabym miec dziecko. On niby przytakuje, ze on tez chce ale zabezpieczamy sie. jak mam z nim porozmawiac, ze ja pragne dziecka?

Może lepiej porozmawiaj z psychologiem zamiast wymuszać decyzję o dziecku ?

doradzcie prosze cos

Rozmijasz się w tym, co piszesz. Ty nie uwielbiasz seksu, a partnera potrzebujesz do zrobienia dziecka. Nic dziwnego, że on "niby przytakuje".

Nie swiruje. po prostu wczesniej zawsze kochalismy sie bez zabezpieczen... teraz jest inaczej

Zawsze lubilam seks wiec Massima nie decyduj za mnie. a partnera nie potrzebuje tylko jako reproduktora

Ale własnie chcesz go sprowadzić do roli reproduktora. Jakoś nie zauważasz, ze to było również JEGO dziecko, że on tez je stracił i może nie ma na razie ochoty na powtórkę. Ale to nie ważne prawda? Teraz liczy się tylko to< czego ty chcesz, tylko twoja rozpacz i tylko twoja potrzeba posiadania dziecka. I na dodatek szukasz sposobów, żeby to osiągnąć za wszelką cenę zupełnie nie licząc się nim.... no super podejście do rodzicielstwa - urodzić dziecko za wszelką cenę, żeby zapomnieć o bólu po stracie poprzedniego... i skołować faceta na tyle, żeby cię zapłodnił...

Nie potrafisz mnie zrozumiec. w wieku 19 lat przeszlam powazna operacje i lekarze w PL stwierdzili, ze nie bede miala dzieci. Przez 7 lat wogole nie zabezpieczalam sie... az tu nagle po takim czasie spoznil mi sie okres. Dostalam szoku jak zobaczylam wynik testu. przez pierwsze pare dni nie docieralo to do mnie. Po tym czasie oboje zaczelismy planowac wszystko. Rozumiem jego rowniez, ze to co sie pozniej stalo "bolalo go". w szpitalu caly czas byl ze mna i oboje plakalismy jak dzieci wiec nie mow ze potrzebujemy sie tylko do seksu

Gość ruska kurwa65
trzeba było nie skrobać

Nie chce poronic. Chce stworzyc normalna rodzine. ruska kurwa65 dla Twojej wiadomosci jestem PRZECIWNA ABORCJI

Twoje zdanie "w głowie mam tylko to, że chciałabym mieć dziecko" wiele mówi. Radzę porozmawiać z partnerem, czego również on oczekuje. By za chwilę Wasz seks nie zaczął przypominać mechanicznego zajęcia, po którym zamiast się przytulać, Ty będziesz zadzierać nogi do góry, a on? No właśnie, gdzie miejsce dla Twojego partnera?