Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

!offerma

znowu się lasek naoglądałem :D

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 8
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet offusiu.

Gość elelloeo
trza było rozprawiczyć grubaska :D

Gość offerma
wiosną bede pil piwo pod akademikiem zamiast w parku

nie jestem również "offusiem" a ty się zdaje się próbujesz doczekać ode mnie paru niemiłych słów. jak widać z takim bydłem po dobroci nie można. jak nie zjebać parę razy to wam się zawsze będzie wydawało że dam sobie kołki ciosać na głowie, prawda? dopiero później są płacze: jaki ten oferma to "cham i prostak". wtedy kończą się "offusie" a zaczyna skamlenie. i ten scenariusz powtarza się raz za razem. czy naprawdę jesteście takimi idiotami że się niczego nauczyć nie potraficie?

a ja jestem miła :classic_cool: ­ offerma jest offermą, a nie jakiś offusiem :classic_cool:🖐️ ­ ja nie rozprawiczam. postanowiłam żyć w celibacie, gdyż jestem już za stara na związki.

Gość offerma
chyba sobie zwichnąłem prawą rączkę :( kobiety są takie niedobre :(

Gość offerma
żabko chce niezobowiązującego seksu z offusiem 😭

Gość nowa na forze
ja cie chyba widzialam :) mam zawsze ochote na tych panow co przychodza cos zrobic >) sa tacy ummmm, mescy :) nie to, co nasze studenciaki, czy profesorki. musze nawet przyznac, ze ide potem do toalety i ........ wyobrazam sobie z takimi panami ostry, brutalny kontakt plciowy. nie musze chyba dodawac, gdzie jest i co robi moja reka podczas tych fantazji 👄

Gość laska xxxxx
co dałeś kobietom dzisiaj?

przytulam offusiu, musi ci byc bardzo ciezko, juz tyle razy odchodzisz bo nie bedziesz z debilami rozmawial x btw jak tam dlug? :-)

jak najbardziej jest to o tobie bo żeby pisać takie rzeczy jak ty napisałaś to trzeba trochę polotu mieć, minimum lekkości słowa. tego u ciebie nie ma niestety.

Gość nowa na forze
ale ja sie wcale nie staralam o jakis polot, czy lekkosc slowa. ot tak napisalam prosto z mostu :( chyba jestes przewrazliwiony obecnoscia tych niemilych zlosliwcow i jak ktos do ciebie milo mowi ze szczerego serca, to go zjebujesz :(

offus, no wez przestan kokietowac, przeciez ty to lubisz, te wulgaryzmy, uwielbiasz ludzi wyzywac od bydlakow, przyznaj to zamiast miauczec jak baba:-)

offusie wcale z forum odejsc nie chca, tak samo jak jaro nie chce glinskiego na premiera :-) ale dobry show nie jest zly :-)

a polot to ma do siebie że o niego się "starać" nie trzeba. albo się go ma albo nie. żegnam państwa, szkoda mojego czasu.