Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam_doswiadczone

czy to moga byc objawy ciazy?

Polecane posty

Gość pytam_doswiadczone

tylko nie kazcie mi biec po test ciazowy i nie nazywajcie idiotka wiadomo, ze jak sie okres nie pojawi to pojde po test albo zrobie dla pewnosci badanie krwii narazie biore tabletki antykoncepyjne,wiec i tak okresu do konca opakowania miec nie bede, tzn tak zwanego krawienia z odstawienia stosunek jednak byl kiedy nie bralam tabletek i szczerze mowiac bez zabezpieczenia, tak zwany stosunek przerywany, wiec wiadomo ze to moze zawodzic jestem w takim wieku, ze ciaza to nie tragedia dla mnie no ale do rzeczy.. stosunek odbyl sie jakis miesiac temu od jakiegos czasu mam dziwne krotkotrwale jakby skurcze w podbrzuszu, tam gdzie macica sie znajduje:) nie sa bolesne, poprostu czuje dziwny nacisk i tak mam kilka razy dziennie, nigdy tego nie odczuwalam w dodatku bol piersi przy dotyku, czego tez nie miewam, nie cierpie na PMS itd tak tylko z czystej ciekawosci: czy to moga byc objawy poczatku ciazy?

Gość pytam_doswiadczone
zadna nie pomoze?

Gość chatoeka od lat
rzygam juz waszymi ciazazami s seriooooooooooo

Gość pytam_doswiadczone
to rzygaj i nie komentuj

Gość marzena z białegostoku
ja zawsze takie objawy jak Ty mam przed okresem

Gość pytam_doswiadczone
no ale ja nie mam takich nigdy przed okresem

Gość aaaaanaa
u mnie pierwszym objawem był wodnisty mleczny śluz/zaczęłam wtedy brać lactovaginal/ oraz bolesne. tkliwe piersi, na koncu mdłości i wymioty. Żadnych skurczów nie miała. Nie mam doświadzczenia co do hormonów-ale być może one sa odpowedizlane za takie objawy. Na Twoim miejscu zadzwoniłabym chociaż do swojego gina, bo jesli podejrzewasz ciążę to może nie powinnaś kontynuować tabsów? zacznij profi;aktycznie brać kwas foliowy-nie zaszkodzi.