Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariaantonina0

tunele

Polecane posty

Gość mariaantonina0

słyszałam już że są ohydne, i że są super, jednak częściej że są ohydne szczególnie u dziewczyn i tak się zastanawiam czy to na prawdę może kogoś odrzucać? to przecież zwykła ozdoba

nie tyle sam tunel co ucho po wyciągnięciu wygląda nieciekawie, zwłaszcza dużych.

Gość mariaantonina0
ja mam akurat 10 mm więc to nie tak dużo i ucho wygląda prawie normalnie jak wyciągnę. Ja mam kolegóe którzy nie dbają o tunele i śmierdzą (kiedyś znajomy polizał tunel taki właśnie śmierdzący, wyciągnięty z ucha-fuj) ale jak ktoś dba to nie widzę w tym nic obrzydliwego. i fajnie wygląda moim zdaniem.

Gość ble ble i fuj
ohyda!

Jesli tunel to ta wielka dziura w uchu, to mi sie nie podoba. I jeszcze piszesz, ze jak sie nie dba to smierdzi. Masakra :/

Gość GinaMorska
Tunele są feeeeeeeeeeeeee, nie lubie i nie polecam, za pare lat trzeba bedzie pracy poszukac i kto takiego z tunelami zatrudni? Co innego clevage;) albo cus małego albo w niewidocznym miejscu, ale tunele oblehhhh

To jak Ci się podobają to noś sobie, nie każdemu przypadną do gustu. Sama mam tatuaże które niektórych podobno odstraszają i co? Mam wpaść w depresję z tego powodu?

Gość mariaantonina0
ja mam pracę i to wcale nieprawda że pracodawcy zwracają uwagę na takie rzeczy... tylko jak starałam się o pracę stewardessy to się doczepili, a tak to naprawdę nic. Stereotyp. No śmierdzi jak nie dbasz, zwykła dziurka do kolczyka też śmierdzi, zresztą dupa ci śmierdzi i ją nosisz więc nie wiem co jest w tym fe?

Gość mariaantonina0
Ja się nie przejmuję tym, ani nie mam zamiaru wyciągać. Po prostu dziwi mnie głupie podejście niektórych ludzi, ostatnio też usłyszałam że "papuguję dzikich murzynów z afryki". Dla mnie to jest trochę bezczelność coś takiego komuś powiedzieć, a niby wszyscy tacy tolerancyjni. Tatuaż też mam i skaryfikację, ale to krytykują tylko starsze panie, że się niby oszpecam, a tak to nie słyszałąm złego słowa na temat tatuażu. Nawet komplementy od facetów zdarzyło się dostać ;>

trzeba było powiedzieć, że owszem, papugujesz, zwłaszcza te kanibalistyczne plemiona i właśnie polujesz na obiad :P

Gość mariaantonina0
powiedziałam że takiego murzyna jak ja to chciałby mieć na własność ;)