Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blond_ kobieta

Co dostałyście na Dzień Kobiet ?

Polecane posty

Ja dostałam bukiet róż, pierniczki w kształcie serca, merci, perfumę i orgazm (mineta), chciał drugi raz ale ja nie chciałam, wolałam się przytulić.

Gość blond_ kobieta
o ja pitolę...to ja nie mam co narzekać bo już miałam powiedzieć, ze dał mi te bieliznę by sobie przyjemnie pobzykać i przez to jest egoistą :-O chociaż chyba tak jest :(

Gość do zdawkowego....
ale przeciez tu nie chodzi o jakies drogie prezenty,wydatki chodzi o to,zeby swojej kobiecie sprawic mala przyjemnosc w taki dzien ,zycie jest takie szare i trudne,ze fajnie jest ,kiedy nasz mezczyzna zrobi nam mala przyjemnosc,przeciez to wiele nie kosztuje wystarcza dobre checi ja nienawidze takich fagasow,co tylko mysla,ze wystarczy,ze sa

Nic nie dostalam bo jest na wyjeździe. Ale zaprosił mnie jutro na kolację wieczorem.

Gość zdawkowego sms
dokladnie, nie oczekuje drogich prezentow, bo sama moge je sobie kupic. chodzi o zainteresowanie, poswiecenie uwagi, czasu, zrobienie malej przyjemnosci.

Gość zdawkowego sms
nie wiem czy teraz zachowywac sie normalnie, olac sprawe czy sie wkurwic. a moze jego olac

Gość blond_ kobieta
jakieś te ciuchy jak krowie z gardła...takie wygniecione :D

Gość do zdawkowego....
no wlasnie ,wiec zastanow sie,czy nie zmienic na lepszy model tego Twojego egoisty ja 2 lata temu dostalam ksiazke-kryminal od mego meza,i sie bardzo ucieszylam,bo po pierwsze-on nie czyta takich rzeczy i sie nie zna na autorach, a po drugie sie nalatal,bo nie mieszkamy w

Gość lrdxgfcgvbnmkl;p
Mój się postarał baaaardzo w tym roku. Zabrał mnie dziś na stok na narty, zapłącił za wszystko, potem jeszcze wziął mnie na obiad. Dostałam dodatkowo 20 białych róż i koszulkę z Cubusa, którą sobie wybrałam sama. W zeszłym roku kupił mi w sklepie sportowym nike za 200 zł. 2 tygodnie się tylko na nie gapiłam zanim ubrałam, bo to były moje pierwsze orginalne buty w życiu. W szoku byłam totalnym. Jesteśmy ze sobą 6,5 roku. Pozdrawiam dziewczyny

Gość do zdawkowego....
w Polsce i tez musial sie naszukac polskiej ksiegarni super sie ucieszylam,on wie,ze kocham czytac a Twoj facet wie wogule co lubisz?

Gość miskazwrocaaa
buziaczka po przebudzeniu i słowa "moje dwie najcudowniejsze kobietki:- ja i córa :) żadnego prezentu bo nie uznajemy tych śmiesznych świąt typu dzień kobiet, dzień mężczyzn, dzień teściowych no i oczywiście walentynek! dla mnie to żenada podniecać się perfumami czy innymi pierdołami wręczonymi bo dziś ten dzień, że wypada! ja uwielbiam być zaskakiwana! i mój mężczyzna to wie. a dostać kwiaty w dzień kobiet to zwyczajny banał!

Gość zdawkowego sms
raczej wie, co lubie. szkoda tylko, ze teraz jego potrzeby i zainteresowania sa najwazniejsze, ale jak wroce to sobie z nim pogadam na powaznie. koniec tego dobrego.

Gość samochód juz mam
co dostałam hmm powiedział że ma cos wspaniałego ale dopiero za mc :(

Gość zdawkowego sms
dzisiaj nawet zadzwonil, ale nie moglam odebrac, wiec wyslal tego zdawkowego sms. pozniej juz nic sie nie odezwal. super.

Gość ja z Sikorskim
a moze po prostu nie gadaj,nie upominaj sie o lepsze traktowanie tylko olej?na kilka dni chociazby faceci nic sobie nie robia z gadania typu-nie kochasz mnie,nie dbasz o mnie tak naprawde przejmuja sie tylko wtedy,gdy czuja sie zagrozeni

"Początki Międzynarodowego Dnia Kobiet wywodzą się z ruchów robotniczych w Ameryce Północnej i Europie. Pierwsze obchody Narodowego Dnia Kobiet odbyły się 28 lutego 1909 r. w Stanach Zjednoczonych. Zapoczątkowane zostały one przez Socjalistyczną Partię Ameryki".

Gość blond_ kobieta
Furia, dzięki za info, wiedzy nigdy za wiele i prawdę powiedziawszy nie wiedziałam tego albo zapomniałam :D

Gość ninkanineczka
Dostałam przepiękny bukiet róż, swoje ulubione czekoladki Lindt, prześliczną bransoletkę i (raczej nie traktuje tego jako część prezentu) żubrówkę paloną, która umiliła nam wieczór

Gość 80r8uj
piekny bukiet kwiatow,sniadanie do lozka i zaproszenie na cudowna kolacje

Gość to się nazywa kupowanie kobiet
dajesz kwiatka czy byle gówno a ona rozkłada nogi

Gość a jjaaaaa
To był Dzien Kobiet czy Wakentynki ? Jak mozna siedzieć z facetem w dzien gdzie wszystkie babki umawiają sie i wspólnie idą świętować :-) Oczywiście , kwiatuszek prezencik i już go nie ma . A potem sie dziwicie , ze Was olewaja ;-) bo oni sa juz znudzeni . Ileż mozna siedzieć we dwoje ?

Gość no niestety
u mnie bylo raczej smutno , przyniosl mi co prawda 3 tulipany ale wrocil z pracy o 00.30 i do tego podpity no i byl strasznie zdziwiony ze nie bedzie seksu :/

Gość Hdjndo
Ja dostalam kubek z mc donalda! Ktora mnie przebije?

Gość fdfghdhfg
ja 3 orgazmy, zasnelam wyczerpana niezaspokoiwszy mego pana, oj bedzie dzis lanie mmrrrrrrr

Gość beznadziejna;;
to ja was przebije , moj to nigdy nie pamieta o urodzinach ,imieninach ,gwiazdka :D , a o dniu kobiet to moge zapomniec. Dodam ze jestesmy razem 17 lat i to ja zawsze ,robie mojemu niespodzianki z okazji urodzin czy rocznicy slubu. Znaczy robilam , dwa lata temu przejrzalam na oczy , uzmyslowilam sobie ze nigdy nic nie dostalam ,nawet zyczen ,a czemu ? Nie wiem ,jestem pewnie beznadziejna i nie warto komus takiemu robic prezentow i niespodzianek . Obrazil sie na mnie w tamtym roku ze nie pamietalam o jego urodzinach ,o kurwa , jak on zapomnial ze w wigilie mam imieniny hahahha to bylo dobrze . Myslalam ze da mu to do myslenia, a gdzie tam . Duzo i ciezko pracuje ,wczoraj nie wrocil do domu ,zostal w pracy i nawet nie zadzwonil z zyczeniami ,przykre. Wczoraj mialam taka sytuacje ,wracam z pracy , idzie z przeciwka facet i bach mi do reki kwiatka . Kurcze tak mnie zamurowalo ze nawet nie podziekowalam. Dobilo mnie to wczoraj , od obcego dostalam kwiatka ,a od swojego meza nigdy nic. Tak chcialam sie wygadac, moze mi zlosc kurwa na to wszystko przejdzie, czuje sie jak zero ,nie doceniona nic nie warte zero. Dziekuje za uwage .

Gość zołzetkaa
ściągnij z chomikuj.pl albo kup sobei książę "dlaczego mężczyźni kochają zołzy" dopiero przejrzysz na oczy tak jak ja:) Czas na zmiany kochana, nigdy nie jest za późno.

Gość cvbnm,
Ja dostalam banana i dwa jaja

Gość julia karma
pawelski m. - od 2 lat siedzę z dziećmi, nie mamy za bardzo kasy, więc mogę o czymś takim pomarzyć. To dopiero byłoby coś, ale pewnie plany będę musiała odłożyć do momentu kiedy wrócę do pracy...