Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dawid20i

pytanie do dziewczyn ważne pomóżcie

Polecane posty

Dziewczyny zostałem zdradzony po długim związku dawałem kobiecie wszystko czego chciała nie tylko sfera materialna ale i uczuciowa starałem się jak tylko mogłem Mimo to mnie zdradziła jednorazowo podobno Pytanie czy zrobi to ponownie oczyściło zobaczyłem świata poza nią nie widzę

Gość gora z gora sie nie zejdzie
nas pytasz? zapytaj księdza proboszcza :P, :P, :P

Gość hhmmmmmmmmm
raczej na pewno to zrobi.....widocznie coś jej w Tobie nie pasuje skoro szuka innych wrażeń....

Nie znoszę facetów, którzy "dają z siebie wszystko". Jeżeli ma się wszystko w zasięgu ręki to się tego nie ceni. Owszem, trzeba się angażować, ale facet, który jest na każde skinienie palcem, to nie facet. Facet musi mieć jaja i umieć powiedziec NIE kiedy trzeba. Ceni się to, co można stracić.

Gość aguśśśśśśśśśś8
Daj sobie z nią spokój, jak zdradziła raz to zrobi to drugi raz. Po co Ci stres i nerwy. I tak nigdy jej nie zaufasz, choćbyś nie wiem jak próbował. Nie doceniła a tego do miała.

co do facetów z jajami to nie było tak że chce to to mam to umiem powiedzieć nie wiele rzeczy było zależne od mojej zgody

W ogóle daj sobie spokój z kobietami, bo jezeli się nie zmienisz to kazda cię zdradzi. no chyba, ze znajdziesz sobie podobna :O

łatwo powiedzieć nie wyobrażam sobie życia bez niej ale też tak jak piszesz z zaufaniem nie jest już tak jak powinno

skoro nie wyobrażasz sobie życia bez niej, to ona trzyma cię w garści. Tak jak napisałam - miej jaja - najpiękniejsza miłość jest ch... warta jeżeli dajesz się upokarzać. rozmawiasz z nią krótko - chcesz dać szanse, to dajesz - ale mówisz jasno, następnym razem czerwona kartka i wypad bez możliwości powrotu. Albo się naucz pielęgnować rogi.

nei_nei nie nie wiem co masz na myśli ale nie jestem mężczyzną kapciem przed i po były ustalone jasne granicę ale starałem się być jej oparciem więc czemu dziewczyny to robią

Gość aguśśśśśśśśśś8
Wiesz, wszystko to kwestia wyobraźni. Ja byłam z facetem 7 lat i sądzę, że przez te lata mnie oszukiwała. Cóż ja wierzyłam mu bezgranicznie. Aż tu pech, zmarł, Myślałam, że nie przeżyje. Później się zakochałam i wyszłam szybko za mąż. Dopiero teraz widzę ile lat zmnarnowałam wierząc w mrzonki, które mi serwował. A mogłam być dużo wczeniej zaznać szczęścia,

Kobiety to robią tylko z jednego powodu - bo się nie boja, ze facet je zostawi nawet jeżeli się dowie. Proste? Proste!

konkretna jasna odpowiedź dzięki nei_nei dzięki za odzew wszystkim powiedzcie mi teraz tylko co robić gdy zaufanie nie wróciło a uczucie trwa zostawić czy próbować?

Wiara we własną nieomylność jest poważnym błędem. Nie ma ideałów, nie ma mężczyzn, którzy dają kobiecie wszystko :-)

to akurat nie nowość nie ma też kobiet idealnych mówiąc wszystko rozumiem wszystko co mogłem i powinienem dać ale nie więcej

mimo iż od dwóch lat jestem studentem psychologii to dziwi mnie to wszystko stąd ten temat

tak rozmawiałem wielokrotnie w sumie nie powiedziałem ale na niecały tydzień wprowadziłem się odniej wróciłem bo tego chciała ale nie uznaje tego za rozłąkę