Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CiszaS

Głodówka

Polecane posty

Czysto teoretycznie, bez pytań, bez spiny, bez wydziwiania. Jakie konsekwencje dla stanu zdrowia i jakie zagrożenia niesie za sobą potencjalnie długotrwałe głodowanie. Mam na myśli okres 5 dni.

dokładnie nie wiem, ale moja kolezanka to stosowała, wiem ze miała problemy z okresem, ale i tak był chuda, takze róznicy nie widziałam, ona mówiła ze to oczyszczanie, az do jelit... nie wiem,czy warto. bo po morfologi na 100% uderzy

żelaza,na 100% - a to juz podstawa anemii , b12- co jest bardzo wazne, bo bedziesz, zmeczona, zła wsciekła a nawet depresyjna_ bo robi zmiany w mózgu, a elektrolity-wypłukane z organizum- równa sie kroplówka w szpitalu

Gość u La La
Po głodówce 10cio dniowej miałam hemoglobinę 14.7 nigdy tak dobrej nie miałam. Ogólnie całe wyniki miałam rewelacyjne. Ale do głodówki trzeba się dobrze przygotować, mieć dużo czasu wolnego ok. 14 dni i kogoś do pomocy przy ewentualnym osłabieniu, gdy trzeba pójśc do sklepu, albo coś przynieść...z kuchni. Najważniejsze jest wychodzenie z głodówki, bo wtedy waży się cały los tego czy głodówka sie udała. Polecam stronę głodówka.pl

sa głodówki warzywne owocowe dr ewa dąmbrowska leczenie warzywami i owocami dr. Ewy Dąbrowskiej \" Ciało i ducha ratować żywieniem\".

jezus głodował poscił 40 dni sa ludzie co terz poscili ale tylko 30 dni i wyleczyli sie z chorub cywilizacyhnych jezeli zaczniesz poscic to z poczatku bedzie bolala głowa słabo sie robiło bo zaczna wychodzic toksyny z tłuszczu zaczna wychodzic chorobynie niezaleczone wszystko opisuje to dr ewa dąmbrowska leczenie warzywami i owocami dr. Ewy Dąbrowskiej \" Ciało i ducha ratować żywieniem\

Okey, pytanie było teoretycznie - nie jeśli zacznę głodować, tylko gdyby człowiek zaczął głodować, dziękuję serdecznie za przytoczenie i odpowiedź ;)

Gość nazdrowie1234
Przeczytaj sobie ten artykuł: http://www.nazdrowiesposob.com/glodowka/. To nie jest tak, że głodówka jest zła, niedobra i nie należy jej przeprowadzać. Tylko trzeba to robić z głową, przestrzegając pewnych zasad, a nie po prostu przestać jeść.