Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ghenna

grrr.. nienawidze takich sytuacji!

Polecane posty

Gość ghenna

juz nie pierwszy kurde raz,taka sytuacja mi sie przydarza.. klejna osoba sie we mnie zakochala, do ktorej ja nic nie czuje, jie bede z nia na sile, bo nie potrafie byc z kims, do kogo nic jie czuje, a tym samym nie chce jej ranic.. zawsze tak jest ze ja zakochuje sie w kims kto w ogole nie zwraca na mnie uwagi, a we mnie ktos, kto mi sie nie podoba.. Boze to jest nienormalne :\

Gość fhhjfhhjj
Pociesze cie tylko ze nie tylko ty tak masz..ja tak mam i wiekszosc moich znajomych..duzo osob tak ma..

Gość prawictwo pospolite191
powiedz, ze masz chłopaka .. Nawet jesli to nieprawda , to na pewno szybciej sie odkocha .. Pewnie nie bedzie chciał miec nic wspolnego z zajeta dziewczną . Zajete sa askesualne.

Gość ghenna
no pewnie tak, tylko najgorsze,jest to, ze ja nigdy nie zakochalam sie z wzajemboscia, a bylo ich ze sto.. :( jestem bardzo kochliwa osoba, czesto sie zakochuje i tym samym czesto cierpie.. jakiez to dolujace. To chyba musi byc wspaniale uczucie byc kochsnym przez kogos kogo sie kocha.

i ja tak miałam notorycznie, ale cóż nie rób z siebie pomocy społecznej

Ja miałem raz głupią sytuacja . Pewna dziewczyna pokazała mi piersi na lekcji w klasie pełnej ludzi Byłem lekko zmieszany , nie przez sprawe z piersiami , tylko jej odwage.

a potem ona zwraca sie do mnie cytuje- obciągnąc ci- ? i oczywiscie nie na osobnosci tylko przy kolegach i kolezankach . Ja sie pytam gdzie byli rodzice ?

skad w ludziach rodzi sie taka bezczelnosc ?

Gość ghenna
no ja,nie potrafie byc z osoba do ktorej nic nie czuje, ale jak tuli sie do mbie obmacuje, caluje po szyi... gdybm odepchnela do hy sie znajomosc skonczyla, a twgo nie chce, wiec nie wiwm co robic...siedzislam tylko i czekalam az przyjdzie czas, kiedy bede szla na busa..

jakby to mnie tulił się ktoś do kogo nic nie czuje czułabym sie molestowana.... Weź się w głowę puknij i odejdź od kolesia. Nic na siłę. Ja bym zwymiotowała jakby mnie obmacywał. Co ty dz...a jesteś? Nie rób z siebie Matki Teresy. Może Cię za litość mają beatyfikować, takie masz dobre serduszko?

jakby to mnie tulił się ktoś do kogo nic nie czuje czułabym sie molestowana.... Weź się w głowę puknij i odejdź od kolesia. Nic na siłę. Ja bym zwymiotowała jakby mnie obmacywał. Co ty dz...a jesteś? Nie rób z siebie Matki Teresy. Może Cię za litość mają beatyfikować, takie masz dobre serduszko?

Spróbuj na razie uprawiać z nim seks bez zobowiązań, jak cie dobrze przelci to się zakochasz na 100%.

Gość kopsikopsikops
to się leczy

Gość ghenna
tu chodzi o to ze bardzo lubie te osobe i nie chce jej ranic.

Skoro ją lubisz to możesz zaproponować seks bez zobowiazań? Myślaląś o tym?

w pewnym momenci przestanie lubić tą osobę, zacznie jej sie kojarzyć z czymś czego nie lubi. Postaw na przyjaźn. Ranisz go udając związek

Gość ghenna
seks? przeciez pisalam ze nie umiem byc z kims kto mi sie nie podoba, a o seksie to juz w ogole nie wspomne :O prEciez seks to namietnosc, seks to milosc, seks to przede wszystkim gra wrsepna, pocalubki namietne, pieszczoty, a ja nie umiem tego robic osobie ktora mi sie nie podoba.

Gość ghenna
najgorsze ze ja na chwile obecna jestem zakochana w facecie. tez zero szans, nawet z nim nie gadalam, ale gdybym mu sie spodobala, to on by podbil.