Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korneliaaaaaaaaaa

dzien cyklu a ciaza..

Polecane posty

Gość Korneliaaaaaaaaaa

Witam czy to możliwe żeby zajść w ciążę w 7,8 lub 9 dc ? Cykle mam zazwyczaj 28 dniowe lub dłuższe, niestety okres mam bardzo nieregularny.. Obserwowałam śluz po zakończeniu się miesiączki i nie wyglądał na płodny... Nie wiem co robić gdyż okres spóźnia mi się 4 dzień, a robiliśmy to z prezerwatywą + nie skończył we mnie... :( Czy to możliwe że spóźnia mi się przez zmianę pogody? Dodam że w lutym intensywnie się odchudzałam + dużo wyczerpujących ćwiczeń, no i stres, czy to są powody spóźniania się okresu? Dodam że od kilku dni mam wielki apetyt na słodycze, jestem drażliwa, czasem kłuje mnie w podbrzuszu tak jakbym miała dostać okres (normalne objawy jak dla mnie) a jednak jego nie ma,... :( Już nie wiem co myśleć bardzo się boję...

Gość Korneliaaaaaaaaaa
up up up

Gość Korneliaaaaaaaaaaaaaaa
nikt nie pomoze?

Jezeli stosunek odbryl sie w prezerwatywie i dodatkowo partner nie konczyl w Tobie,to szanse na ciaze wg mnie sa 0.Stres i meczacy miesiac i odchudzanie sie moze miec wplyw na opoznienie sie miesiaczki.

Gość Korneliaaaaaaaaaa
pewnie masz racje, jestem straszna panikara :( a najgorsze jest to że sie nakrecam i pewnie przez to tez spoznia mi sie okres... kolezanka z która sie odchudzalam też sobie rozlregulowała okres, od naszej diety miała okres po 2 tygodniach, później znów po 2 a następnie kilka dni jej się spóźnił.. i mówiła żebym sie nie przejmowala ale cóż :/ staram się zabezpiczać jak tylko się da (kiedy partner dochodzi ja jestem już ubrana, tak na wszelki wypadek) a jak na złość spotyka mnie takie coś jak spóźniający sie okres ;/

4 dni to nie jest wielkie spoznienie.Jak miesiaczki nie bd 2 tygodnie to udaj sie do lekarza.W ciazy na pewno nie jestes,nie ma takiej opcji wg mnie

Gość 930129401
mam podobny problem jak Ty... też odbylam stosunek z prezerwatywą i bez konca we mnie, mimo ze prezerwatywa nie byla do konca naciagnieta, więc ciąża jest raczej niemożliwa, musiałby się chyba wydarzyć cud... okres w sumie mam nie zawsze regularny ale od paru miesiecy juz przychodzil tak samo, a teraz nagle nic, tez nie wiem co myslec:(

Gość Korneliaaaaaaaaaa
Właśie "więc ciąża jest raczej niemożliwa"... Ja też byłam pewna że nie ma mowy o żadnej ciąży, byłam całkowicie spokojna, dopiero kiedy zaczął spóźniać się okres... nie wiem co o tym myśleć, każdy mówi że to niemożliwe więc co jest... :/

Gość Vvsfjmugtrf
Zrób test i po stresie

Gość 930129401
też każdy, dosłownie każdy mi powtarza, że to nie jest możliwe, że byłabym ewenementem gdyby w taki sposób doszło do ciąży ale jednak trochę bardzo dziwny zbieg okoliczności i stad nerwy... + też tak jak Ty mam jakieś bóle podbrzusza i inne niby typowe objawy okresu, juz od ponad tygodnia i nic. zrób test jeśli jeszcze nie robiłaś to wszystko wyjaśni, ja chyba też tak zrobie, chociaż wiem, że chyba prędzej dostane zawału ze stresu niż spojrze na jego wynik

stwierdziłam że poczekam jeszcze kilka dni... już miałam przypadki że okres spóźniał mi się ponad 10 dni. :(

Gość Korneliaaaaaaaaaa
mam pytanie jeszcze czy umycie ręki która dotykała penisa (na pewno nie było na niej spermy, możliwe że był preejakulat...) wodą z mydłem, następnie myłam naczynia, a następnie po raz kolejny umyłam rękę wodą wystarczy aby zmyć ewentualne plemniki? Bo później dotknęłam ręką pochwy (nie wkładałam do środka) i obawiam się że mogłam tam coś przenieść... już wariuje... pomocy:(

Gość Korneliaaaaaaaaaa
up up...

Gość 4445rdsf
jasne ze wystarczy!!!!

dzięki... to wychodzi na to że to moja paranoja...