Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

donkapatke

Angielski artykół o Romunach i Bułgarach

Polecane posty

Gość hehehehehehe...........
jezeli nie dadza Rumunom i Bulgarom to zabiora rowniez wam :D Dla Anglika Polak nie rozni sie niczym od Rumuna :D:D:D A nawet jak juz ktos tu napisal, gorzej traktuja Polakow niz Bulgarow - Bulgarie znaja przynajmniej z turystyki, Polska im sie kojarzy z bieda, zacofaniem i zimnem :D Czyli dno najwieksze. I najgorsze co moze byc to byc Polakiem :D

A tu ciekawy artykuł o obawach niemieckich. To,że te obawy nie sa bezpodstawne ja akurat trochę wiem, bo miałam okazję pracować z Rumunami w Niemczech. Warto poczytać. http://wiadomosci.wp.pl/kat,1356,title,Niemcy-Bulgarzy-i-Rumuni-zniszcza-nasz-system-spoleczny,wid,15406038,wiadomosc.html?ticaid=1103a3 Wprawdzie to artykuł z wp.pl, ale ja mam stały kontakt z prasą niemiecka i przyjaciółmi w Niemczech i faktycznie lęk przed głównie Rumunami jest ogromny.

Gość Aparat007
Boicie sie , ze ktos wam zrobi konkurencje ? Najpier polacy zaczeli robic syf teraz pora na innych. Ja tylko podziwiam, Brytoli za taka tolerancje. Ale generlanie nie wesolo, lepiej jakby im wprowadzili wizy.

Gość gość
a niby w czym my polaczki jestesmy lepsi niz rumuni czy bułgarzy? rumuni chociaz rozprawili sie z komunizmem jak nalezy, mieli jaja, nie to co my, polaczki.

Gość bellaonna
Rumunii I Bulgarzy juz dawno sa w UK i pracuja tu od lat. Angole sie powini obawiac najazdu rumunskich i bulgarskich cyganow, bo to bedzie glowny problem. Juz teraz na ulicach miast czesto mozna spotkac zebrzacych oraz male dzieciaki kradnace w metrze i autobusach

Gość gość
Rumuni to zadna konkurencja w DE musza sie jeszcze wiele lat uczyc aby osiagnac na rynku pracy jakis poziom. To obawy przed zebractwem zlodziejstwem i kombinowaniem jak wyciagnac zasilki socjalne! Niestety ale powyzsze juz ma miejsce a policja ma pelne rece roboty !

Gość gość
donkapatke>> mozesz sie burzyc, ale naprawde jestes analfabetka...

Gość gość
zobaczycie co azylanci z Syrii zrobia w Europie... rzady europejskie juz zamierzaja sprowadzic ich do Europy w liczbie ok 2,5 mln... do samego UK ma przybyc setki... to dopiero beda jaja... Ciekawe kiedy znosa sady europejskie I prawo europejskie a zastapia szariatem... Pora spiedalac z Europy...

Gość gość
odkad Unia panoszy sie po wszystkich krajach ,dzieje sie coraz gorzej i bedzie coraz gorzej a my chocbysmy po calej Europie jezdzili za lepsza praca i zarobkiem tak naprawde bedziemy zyc coraz gorzej i biedniej ! chyba wlasnie o to chodzi Unii aby z ludzi zrobic podludzi niewolnikow systemu ustroju