Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuuzuu

czy to ciąża???

Polecane posty

Gość zuuzuu

moj cykl trwa 30-34 dni.. ostatnia miesiaczke mialam 1 lutego... kochalam sie 22-24 lutego. bola mnie piersi [na okres rowniez, wiec to żaden sygnal, tak samo jak pobolewanie brzucha] natomast zdarza mi sie bol plecow, z klociem na prawy posladek i jem bardzo duzo slodyczy, potrafie zjesc 3-4 paczki na raz... tes ciazowy robilam, 2dni temu i wyszedl negatywny... mozliwe, ze cykl sie po prostu przesunal? czy lepiej zrobic badanie z krwi?

Gość czemu tak jest że
ja chce cukierki !sama sie obżerasz

Gość Diomira
Ja wlasnie wczoraj zrobilam test i o dziwo 2 kreseczki się pojawiły .. Więc tak ostatni okres miałam 31 stycznia z tym, że moje cykle trwają co 26-28 dni. w każym cyklu wmawiałam sobie ciąże lecz jej oczywiście nie było heheh .. teraz moje obiawy były takie.. - brak mięsiączki - pieczenie sutków -pobolewanie brzucha jak na okres boli do dzisiaj -lekkie nudnosci - zapachy wyczówam na odległość - poranne godziny tryskam energią której chyba jeszcze nigdy tyle nie miałam a koło 18 zasypiam na stojąco ;p - a przede wszystkim takie zmiany wahania nastroju 3 dni temu spakowałam się i powiedziałam, że odchodze od narzeczonego:) heheh teraz już wiem dzidziuś miesza:) w poniedziałek ide do lekarza. Tylko znowu mam takie problem z narzeczonym ciąża była planowana, gdy mu wczoraj powiedziałam, że bedzie ojcem.. hmm łzy w oczach .. odrazu usiadł i po piwo poszedł:D pózniej za bardzo sie nie oddzywał z psami ponad 2 godziny na spacerze był.. A po powrocie powiedział, że on nie chce.. Że nie jest gotowy na dziecko.. NIe wiem co mam robić.. Nie naciskam na niego wiem, że w jego życiu też wszystko się zmienia, ale badz co badz ma już 29 lat i był tyj dedyzji świadomy..

Gość Diomira
a co do tych słodyczy to też tak może być mnie odrzuciło od mięsa.. Poczekaj jeszcze z jakiś tydzien zrób jeszcze jeden test a jak nie możesz się już doczekać wyniku to oczywiście idz bete zrób i już bedziesz wszystko wiedziała odrazu :) Pozdrawiam Cię :) I trzymam kciuki żeby to było to :)

Gość zuuzuu
no właśnie mdłości też sie zdarzają, ale ide sie wtedy przejsc albo otwieram okno i przechodzi... wczoraj spalam od 17-20 hehe..