Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karo_85_

Seks podczas tygodnia przerwy w plastrach/tabletkach,a szansa na zajscie w ciaze

Polecane posty

Gość Karo_85_

Plastry evra biore juz od ponad roku, wczesniej przez 5 lata tabletki. W sumie nigdy nie mialam takiego problemu jak ponizszy, gdyz jak mialam zdejmowac plaster na tydzien to na 2-3 dni przed juz sie nie kochalismy. W piatek, czyli wczoraj ,zawsze odklejam przed miesiaczka plaster na tydziej (standard). Wczoraj jednak byl dzien kobiet i moj kochany bardzo sie postaral wiec chcialam mu dac najwieksza rozkosz. Tak tez bylo, ale doszedl tak obficie ze mi nawet po dobrych paru godzinach jeszcze leciala sperma z pochwy. No i teraz tak zaczelam sie zastanawiac, czy mnie nie ponioslo? Czy jest szansa na to, ze zajde w ciaze, czego nie chce. Czy w ogole mozna sie kochac bez zabezpieczenia w tym okresie kiedy robimy przerwe od tabletek/plastrow na tydzien, bo moze niepotrzebnie tyle razy odmawialam sobie przyjemnosci (mam ze 2-3 razy wieksza ochote na sex podczas okresu, a nienawidze prezerwatyw). Jaka jest Wasza wiedza na ten temat, jakie doswiadczenia?

Gość nonienonienienie
o ile w odpowiednim czasie nakleisz kolejny plaster, czyli nie przedluzysz przerwy, to zabezpieczenie caly czas trwa

Tyle lat zabezpieczasz się hormonami i nie wiesz jak to działa?