Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blablblbllaa

czy urodzilyscie w terminie/przed/po

Polecane posty

Gość blablblbllaa

I jaki mialyscie cykle miesiaczkowe, tzn regularne czy nie i jak dlugie. Zastanawia mnie taka zaleznosc, bo ja mialam zawsze 28 dni od pierwszej miesiaczki i sie zastanawiam, czy urodze rowno w terminie jak 5% kobiet ciezarnych,czy przenosze. Do terminu mam 2 dni...

Gość otóż..........................
pierwszy syn- dwa dni po terminie córka- jeden dzień przed terminem drugi syn- idealnie w terminie Cykle zawsze regularne, 30dni

moj synek dwa dni po terminie;) mial sie urodzic 24.12.11;) ale postanowil jednak inaczej;D cykle regularne co 28 dni

Gość kalafiorowa
5 dni po terminie cykle 28 dniowe

Gość proxima777
12 minut po terminie.;-) corka miala termin na 03.07. A urodzila sie po polnocy 12 minut.

Gość proxima777
12 minut po terminie.;-) corka miala termin na 03.07. A urodzila sie po polnocy 12 minut.

Gość ktos jeszcze sie wypowie?
:)

Gość matka polka nr 2
Ja miałam zawsze cykle nieregularne i raczej długie nawet do 40 dni. Moja córka urodziła się w 41 tc, poród wywoływany bo sama nie chciała wyjść z brzucha.

Gość Mrs.Elitte
2 tyg po, cykle idealnie co 28

Gość Oboje dzieci urodziłam
Przed. Pierwsze dziecko 11 dni przed, drugie dziecko 14 dni przed terminem. Cykle mam 30 - 32 dniowe. Myślę, że nasze dzieci naprawdę urodziły się przed terminem, bo owulację mam późniejszą niż około 14 dnia cyklu, maluszki na 1 usg w ciąży wydawały się być młodsze niż wskazywałby termin z miesiączki.

Gość Bądź sobą
przed, 35 tc, przewaznie pierwsza ciąża jest niedonoszona/przenoszona, a w terminie to nie jest tego jednego dnia tylko od 38-42 tc...

Gość 4 dni po terminie
cykle regularne bo tabletkach ok.28 dni, zaszlam zaraz po odstawieniu tabletek..wczesniej cykl co 33 dni

Gość 4 dni po terminie
jesli chodzi o zaleznosc..to wg mojego okresu powinnam urodzic 18 sierpnia, a z usg 1 wrzesnia(wiec spora rozbieznosc) urodzilam 5 wrzessnia