Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicniewiadomo

Miesiączka się spóźnia ponad 2 tygodnie

Polecane posty

Gość nicniewiadomo

Witam. Jestem z mężczyzną ponad 2,5 roku. W tej chwili nie wiem co mam robić, ponieważ @ spóźnia mi się ponad dwa tygodnie a okres mam nieregularny. Kochałam się z moim facetem (teraz już nie wiem czy to było po dniach płodnych) co chwile miesiączka mi się przesuwała. Zrobiłam dwa testy - obydwa z różnych firm, w odstępie tygodniowym. Oba wyszły negatywnie, ale ja i mój partner odchodzimy od zmysłów. Prosze o pomoc/ porade

Witam Was dziewczyny, dzisiaj jest 18 dni jak @ mi sie spoznia, robilam 3 testy każdy inny , wszytkie negatywne.... co może być powodem...? Zaznacze, że okresy miala w miare regularne. Pozdrawiam

Gość nicniewiadomo
A więc mój problem sie rozwiązał. Dostałam okres po około 10 dniach od zamieszczenia tego postu. Jest bardzo możliwe, że spóźnia Ci się okres ponieważ teraz jest okres zachorowań i mogło to wpłynąć na twój cykl. Ja także zrobiłam 3 testy i to z różnych firm, żeby mieć pewość w różnych odstępach czasowych, które wyszly negatywnie. Wiec jeżeli okres nie pojawi sie jeszcze około 3 tygodnie radzę udać się do lekarza :)

Gość andzia--25
dzieki wielkie ... za odpowiedź.... juz bylam na B-hcg i tez potwierdzilo brak ciazy, jeszcze tydzien poczekam i pozniej bede dzialac. pozdrawiam