Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Biegunka

Jestem facetem mam 23 lata i jestem na utrzymaniu rodziców

Polecane posty

Gość Pani Biegunka

studiuje dziennie Ekonomie dopiero na 2 roku, czy jestem nienormalny, pasożytem i zostane bezrobotny czy też są takie osoby jak ja?

Gość dziwi mnie, że jesteś facetem
i masz w nicku "pani" a wgl to wcześniej nie mogłeś iść na studia? Juz powinieneś je kończyć a nie być na 2 roku! ;o

Gość dedededede
napewno są takie pasożyty, jeśli ma to ci podnieść ego...

Gość Marta,23
jestes normalny !!!,glowa do gory :) Studiujesz,starasz sie byc kims!!!rodzice maja psi obowiazekk utrzymywc dziecie do 26 r oku jesli ono studiuje!!!! Bylbys leniem,nierobem i psaozytem jesli bys nic nie robil i nie szukał pracy.Tylko zyl na garnuszku rodzicow. Na moim osiedlu jest chyba 5 chlopakow ktorzy mają kolo 30 stki ,mieszkają w M2 z mamusiami i nic nie robią!!!! Sa jacys dziwni....jeden jest pedalem caly dzien tylko chodzi z psem i piecze z mamusia ciasteczka.....drugi jest osiedlowym cieciem i caly dzien siedzi na lawce-mama mu daje na fajki.......trzeci wychodzi tylko po zmroku i grzebie w smietniku (mimo ze ma bogaty dom!!!).....inny zdziwaczał i siedzi caly dzien w necie-nie rozroznia rzeczywistosci... Ja gdy wylecialam ze studiow i nie moglam znalezc zadnej pracy mialam od starego takie baty, ze hej... :(((( Ale u faceta to gorzej wyglada,jesli nic nie robi.

Gość Kamiileczekk
ja też tak mam jak ty..

jesteś pasożytem , zapytaj rodziców ciężko im będzie zaprzeczyć , ale nie przejmuj się jest dużo takich jak ty ;)

Gość Pani Biegunka
Moi rodzice właśnie uważają że to dobrze że studiuje bo za ich czasów studia były dużo warte. O pieniądze nawet nie muszę prosić tylko je dostaje i staram sie nie wydawać na byle co.

Gość bo zycie
ja mam lepiej od ciebie :D . :P:P mam 28 lat i od 5 lat utrzymuje mnie facet :D

Gość fjwfjisfijw
ja mam 23 i od 5 utrzymuję się sam, też studiuję... obecnie na 3 roku. Ale to bardziej z musu niż z wyboru :) Moi starzy to wyrodne lewusy więc w życiu liczę tylko na siebie... ale jaka to jest mimo wszystko satysfakcja że do czegoś doszedłem a dojde jeszcze daaaalej !:)

Gość jestes kanalia
studia ci nie pomoga jak nie bedziesz mial fachu w reku lajzo wes sie do roboty jak ty chcesz w przyszlosci rodzine swoja utrzymac nierobie

Gość dfghhkkklvvll
Tylko co mi to da że będę teraz pracował np. w jakimś call center? Niby doświadczenie ale nie związane z kierunkiem studiów. A i pisałeś o rodzinie, a ja jestem zdania że nie warto ją zakładać, to co zarobie będę miał dla siebie i nie będzie problemów

Gość a ja jestem bezrobotny
od 10 lat mam 37 lat i terz jestem na utrzumaniu rodziców

Gość a ja jestem bezrobotny
zato moje siostrzenice terz studiuja i zarabiaja miesiecznie 400 euro pracuja w drukarni niemieckiej maga pracowac kiedy chca tylko musza w miesiacu wyrobic te 70 godzin zeby dostac te 400euro oczywiscie maga wyrobic z 40 godzin ale za to dostana mniej kasy a dlaczego 70 godzin bo jest durzo chetnych do pracy zwłacza polaków i w tej pracy moga pracowac tylko studenci i niewarzne gdzie studiuje czy w niemczech czy w polsce

Gość klklkjka
Nie wiem w czym masz problem? Mam syna w Twoim wieku, studiuje i też go utrzymuję. Mnie też utrzymywali rodzice w tym wieku bo studiowałam do 24 roku.

Gość Pan Cebulka
podnoszę

Gość pan cebula
co sądzicie?

Gość pan cebula
nikt nic nie powie?

Gość fhjjghk
podnosze

Gość hhkklllghgg
jak jest?

Gość a u u iu
na wakacjach też nie pracujesz?