Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robyn

Starszy kolega z pracy

Polecane posty

Gość Robyn

Witam , mam 27 lat pracuje w duzej korporacji w Warszawie. NIedawno do naszego zespolu dolaczy mezyczyzna w wieku okolo 40 lat. Strasznie na poczatku mnie draznil i przez to wlasiciwe nie zwracalam na niego uwagi- zeby nie miec toksycznych mysli ze mnie poprstu wkurza (chyba wiekszosc ludzi draznil- pewny siebie, styl bycia traktowania ludzi z gory, ale mega inteligentny i doswidczony gosc). Od pewnego czasu po jakims tygodniu zaczal do mnie zgadywac meilowo troche mniej F2F. Az w koncu do wczoraj w dzien kobiet gdy zlozyl mi zyczenia i przyszedl mnie uscisnac (bardzo mocno i przy tym wylał na siebie chyba z litr perfum). Po czym napisal do mnie na komunikatorze po krotkiej rozmowie wstepnej ze mu sie podobam dlatego sie przesiadl (wczesniej siedzial naprzeciwko mnie) bo rzucilam mu zimne spojrzenie i go "zmroozilam" etc (typowe pierdoly). Po czym wspomnial ze nie wie co sie z nim dzieje ze go oniesmielam i boi sie swoich rekacji na to. Uwaza ze go kokietuje (nigdy nie kokietowal ot tego Pana- jestem osoba malo otwarta w pracy i tzrymam ludzi na dystans). Potem napisal ze to idelany dzien kobiet jak dla niego- bo mial mnie pare sekund w ramionach.... Napisalam mu ze to nie na mijescu ze pisze mi takie rzeczy etc. Chce miec z nim normalny kontakt nie chce zadnych konfliktow w pracy - nawet jestem w stanie z nim pojsc na kawe aby to wyjasnic/zalagodzic... Dodam iz jestem singielka ale nie koniecznie szukam zwiazku...:)Co powinnam zrobic dziewczyny ?;-(

Gość Robyn
zapomnialam dodac ze pan jest rozwodnikiem.

Gość to taka krotka historia
wlasciwie to o co chodzi

Gość taka sobie ona
zachowuj się normalnie i go obserwuj, i nie pozwalaj na wszystko.

Gość Robyn
chodzi o to ze dziwie sie ze on tak wprost mi to napisal...bo zazwyczaj ukrywa sie to ze ktos sie komus podoba ... nie mowi sie - nie pisze sie tego wprost ...ot tak...a on jeszcze jakby oskarżycielsko formuje słowa...

hejka, pamiętaj że romansy w pracy źle się kończą. Postaw mu sprawę jasno. Nie dyskutuj z nim więcej. Zawsze możesz mu powiedzieć że jesteś zaręczona :)

Gość czerwony pomidor
(chyba wiekszosc ludzi draznil- pewny siebie, styl bycia traktowania ludzi z gory, ale mega inteligentny i doswidczony gosc).trzymalabym sie jak najdalej od takiego

Gość deidreee
Będziesz miała kłopoty , jesli tego od razu nie ukrócisz. Takie rzeczy źle się kończą. Powiedz wprost,że sobie nie zyczysz takich zachowań.

Gość Robyn
bede musiala. po co wogole on mi to pisal- teraz zrobi sie "kwas"

Gość Heniu
Taki niby mega a flirtuje w pracy, co jest bardzo mocno nieprofesjonalne i źle widziane zwłaszcza w korporacji. Mi to wygląda na typowego żigolaka, co wyrywa wszystko co nie jest chwastem. Zauważ, że dopiero go przenieśli a już rwie. A czemu go przenieśli? Bo pewnie był kwas z powodu jego romansów. A czemu rozwodnik? Bo pewnie żona (pytanie ile ich miał, znałem gościa co w wieku 35 lat się ożenił po raz trzeci) miała dość jego wyrywania lasek gdzie popadnie. Normalnym facetom też takie rwanie przeszkadza, to było na miejscu jak się 15-20 lat miało, po jakimś czasie to się robi nudne a przede wszystkim żenujące i śmieszne.