Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiemcorobic.

Boze dlaczego zycie jest tak ciezkie , co mam zrobic?

Polecane posty

Gość Niewiemcorobic.

Witajcie , Pisze bo chcialam sie kogos poradzic , kogos kto moze byl w takiej sytuacji jak ja , kogoś kto mnie zrozumie i nie potepi. Nie wiem co mam zrobic. Nie wiem od czego zaczac... Moze zaczne od poczatku... W wieku 16 lat poznalam chlopaka , zaczelismy sie spotykac .. Ja się uczyłam on pracował . Z przyczyn rodzinnych zamieszkalismy razem po krotkim czasie ( pół roku) Strasznie nas to zblizylo. Przechodzilismy różne sytuacje , takie o których nie chce pamietać jak i takie o których marze by nie zapomniec. Zreszta jak w kazdym zwiazku. Bylismy wtedy ze soba na dobre i zle , mimo kazdego sprzeciwienia losu trzymalismy sie . Bylo pieknie . Teraz jestem niecaly rok po slubie z nim dodam ze mam 22 lata , o takim męzu nie jedna kobieta marzy . Duzo osob nie wierzy ze jest taki jak ja go opisuje , ale mowie szczerze , Aktualnie jestem bez pracy , on mnie utrzymuje , Mam wszystko czego tylko chce , choc nie jestesmy w najlepszej sytuacji finansowej mąż staje na glowie by spelnic moje zachcianki . Gdy ma wolne wstaje rano i sprzata , pierze gotuje (jest kucharzem) , myje podlogi bawi sie z psem , podaje mi sniadanie.. Oczywiscie nie jest idealny ma również wady np takie ze chcialby wszystko na raz niezaleznie od czasu miejsca i sytuacji , nie myslac nad konsekwencjami. Ale mimo to zalezy mi na nim , Sprawa polega na tym ze jest ktos inny , tzn nie zdradzilam męza nigdy w zyciu ale czesto mysle o mojej dawnej milosci . Wciaz mamy ze soba swietny kontakt . I nie wiem dlaczego przy nim jednym nogi mam jak z waty , nie potrafie wydusic slowa w brzuchu rewolucja , z męzem nigdy tak nie mialam . Zastanawiam się czy to jest miłosć ? Co mam zrobic , wiem ze moj ex jest gotowy oddac wszystko by byc ze mna z jednej strony życie jest krótkie nie chce go marnować , ale tez jak pomysle o tym jak mogę skrzywdzić mojego męza to mi serce pęka , chce mi sie plakac jak o tym mysle ... Jestem mloda ... wiem ze moglam ze slubem poczekac , ale w sumie slub nie robi tu zbytniej roznicy . Poradzcie mi co mam zrobic , jak wybrać ? serce kłóci się z rozumem ... Nie potrafie się zddecydować a tym bardziej dłużej oszukiwać ... Pomóżcie

Gość Witek.Z 00
Lew

Gość Niewiemcorobic.
To wszystko chyba mnie przerasta ... Czasami z tego wszystkiego odechciewa mi sie zyc ... strasznie mi ciezko...

Gość no to możesz zapisać się do
postaraj się cmoknąć w jaja biskupa Dydycza.

Gość ciezkie to wszystko
nie mam pojecia co bym zrobila...

Gość prewersje
ciężka sprawa, szkoda chłopa no i to że teraz mięknął Ci nogi nie oznacza że jak rozstaniesz się z mężem i była by możliwość powrotu do byłego to będzie super, może się okazać że zamienisz siekierkę na kijek pod wpływem emocji

Gość Ejszmen Dudu
zacznij ruchać męża w pozycji na jeźdźca i ćwicz mięśnie kegla, rusz tyłek na siłownię i wal w wór treningowy, a debilne myśli o zdradzie szybko miną .. kurde jakie głupie te kobiety dzisiaj

Gość grgrecfe
za dużo masz czasu na myślenie, jak ci się kolo podoba to idź pod prysznic i rób sobie dobrze w łazience myśląc o tamtym, jak męża nie ma w domu, nie musi o niczym wiedzieć .. zdradzisz = spierdolisz sobie życie

Gość gość
Słuchaj rozumu!! Serce zawsze źle podpowiada.

Gość gość
Co do twojego ex to tylko fantazja. Jakbys z nim pobyla to po roku by ci emocje przeszly. Zreszta pamietaj ze skoro ex jest twoim ex to tak sie stalo z jakiejs przyczyny. Nagle ten powod zniknal?

Gość gość
1. Nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. 2. Skoro nie czujesz miłości do męża cyt. " z męzem nigdy tak nie mialam . Zastanawiam się czy to jest miłosć ?", dlaczego za niego wyszłaś? Z wygody?

Gość gość
Łoo matko! Biedny ten Twój chłop. Nie diść,że robi za Marysię,matkuje Tobie, to jeszcze psa musi zabawiać :-(

Gość gość
za wczesnie wyszlas za maz

Gość gość
Nie opuszczaj meza. Jesli zucilas swojego bylego to z jakiegos powodu. Myslisz ze sie zmienil? Nie sadze.. Po tym co przezylam ludzie zmieniaja sie na gorsze. Masz faceta marzen. I rzucisz go dla bylego? Zdradzisz - stracisz wszystko !

Gość gość
rob to co dla ciebie najlepsze

Gość gość
sluchaj serca

Gość gość
kogo bardziej kochasz?

Gość kura_domowa_
Sama wybrałaś sobie takiego męża. Brak Ci wrażeń, to wyskocz z przyjaciółką na imprezę, poszukaj pracy, znajdź sobie hobby i zajmij się czymś. Też mam 22 lata. Kocham mojego faceta i niedawno też chodziły mi głupie myśli po głowie, żeby do byłego, że nogi miękną, że serce szybciej bije... i wiesz co? To wszystko to tylko chore sentymenty plus chwilowa nuda w związku. Myślisz, że z byłym byłoby cudownie? Poza tym te całe motylki w brzuchu to tylko chemia, która mija po jakimś czasie.

Gość gość
Szefa

Gość gość
kazda zmiana jest dobra

Gość gość
babie nawet jak jest idealnie to i tak nie dość idealnie. W d***e ci się z nieróbstwa i rozpieszczenia poprzewracało. Dzisas, skąd się takie durne chłopy biorą...

Gość gość
po co bralas slub?

Gość gość
Za dobrze masz i Ci sie we lbie przewraca. Tak to jest z babami jak nie maja zmartwien. Jesli myslisz o drugim to go wybierz bo gdybys kochala meza to bys o 2 nie myslala. Wyrazy wspolczucia dla malzonka.

Gość gość
jakiego serca to chcica ,na mnie tez ktoś działa ale nie skorzystam,a już na pewno nie opuszczę kogos kogo kocham ,to tylko chcica a nawet jak nie tylko to co z tego,czasem się to poczuje i tyle ,najwazniesza jest osoba ta która jest pod nasza opieka

Gość gość
a dlaczego tamten jest ex??? pewnie innym tez miekkly kolana......

Gość gość
Chyba ci za dobrze i sie w duppie poprzewracalo, stracisz dobrego meza i wtedy zrozumiesz co to zycie.