Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie tych co dawały

ILE DAC ZA CESARKE W SZPITALU

Polecane posty

ile dawałyście ordynatorowi?chodze do niego na wizyty, wiec ile mu dac by sam zrobil cesarkę?

Gość korupcjaaa
żartujesz, prawda???

Gość myślę ze z 1000zł
choć to zależy od lekarza

Gość załamka;(
ja też chodzę prywatnie do lekarza i będę mieć cesarkę (muszę ją mieć, położenie miednicowe) ale nie mam zamiaru za to płacić!!! On będzie ją robił już mi powiedział. Nie jest ordynatorem.

Gość Idjdjek
Dwa tysie

nie żartuje, pytalam kolezanek ile dawaly, ale nie wiem ktoerej mam wierzyc bo kwoty sa bardzo rozbiezne

Gość to chyba zalezy w jakim
miescie ja placilam 3 tysiace miasto wojewodzkie

Gość myślę ze z 1000zł
a ile to kosztuje we wrocławiu? wie któras? ja tez słyszałam rózne opinie- od 500zł po 2 tyś

pierwsze dziecko urodzilam przez cc z koniecznosci, brak akcji porodowej i zanikajace tętno, dziecko urodzilo sie z niedotlenieniem, teraz chce cc

ja slyszalam 1000-2500 miasto powiatowe

Gość to chyba zalezy w jakim
daj 2 skoro jest taka rozbieznosc albo go spytaj po prostu. Masz w ogole pewnosc ze wezmie? Kolezanka dala koperte niesprawdzonemu lekarzowi to ja pogonil:O

ten wiem,ze bierze wiec weźmie

Gość myślę ze z 1000zł
pogonił bo uczciwy był i łapówy nie chciał:p

Gość Marta,23
moja siostra rodzila rok temu..w panstwowym szpitalu. Dziecko bylo duze 4,5 kilo...porod byl bardzo ciezki..nie wiem czemu z poczatku nie chceieli zrobic cesarki..Chyba czekali na kaskę,bo widzieli za na biednego nie trafilo... Jej mąz dał tysiaca lekarzowi prowadzącemu ,ktory byl przy porodzie... a nasz tato dał 1500 drugiemu lekarzowi za przychylnosc i lepsze traktowanie... (chyba ordynator to byl)...I tak sie smialismy czy jeden drugiemu powiedzial ile dostal...czy nie:)

Gość mamamamamamamamamefqwffq
a nie lepiej iść np do ortopedy po skierowanie żeby mieć cesarkę ja tak zrobiłam... poszłam do otropedy powiedziałam że boli mnie kość ogonowa (kiedyś miałam ją odbitą) dała mi skierowanie że przeciwskazany poród drogami natury i tyle. rodziłam we wrocku

Gość Marta,23
moja znajomą lekarz tez pogonil z jej kopertą...!!:D Uwaazaj zeby strasznej wtopy nie bylo...bo jesli jest świety i przyzwoity to moze ci zrobic straszną awanturę...(nawet taką na pokaz zeby inni slyszeli). Zapytaj go moze poporstu w 4 oczy,wyczujesz go co on na to......po cichu i bardzo dyskretnie... Ale nie tak chamsko i prosto z mostu ,tylko jakos tak...subtelnie...bezosobowo. "strasznie sie boję porodu/chcialabym miec cesarkę...co pan doktor na to?Bardzo mi na tym zalezy...-Dalo by sie to jakos.... zalatwic"?

Gość do tej pani od ortopedy
a jakie są jeszcze przeciwwskazania ortopedyczne? bo ponoć z okulistą np to już ryzykowne bo badają wzrok na miejscu :D łatwo sprawdzić czy to wał czy prawda:P

Gość O Moj Boże !!!
Jak można dać sie pociąc i jeszcze za to płacić.

Gość do tej pani od ortopedy
gówno cię to obchodzi, pilnuj swojej doopy a nie czyjejś :O

ze wzgledu na wzrok mogalbym, bo mam duza wade, co nie zmienia faktu,ze chce by konkretnie ordynator zrobil cc a nie inny lekarz:) poprzednia cc mi robił i teraz tez chce,zeby on

wtopy nie będzie, bo wiem jak dziewczyny to robiły:)

Gość Lekarz

Jestem lekarzem. Zabiegowcem. Czytam to. I mi wsttyd. Nie jestem swiety . Tylko normalny. Za to pacjenci jak widac nie sa. Wstyd mi za spoleczenstwo. 

Czekam na fale hejtu. 

Gość Basianiezpodlasia

Ja poszłam na ostatnią wizytę do swojego gina kilka dni przed porodem.na koniec wyciągnelam 2 tysiace i powiedziałam,że dziś ma mi nie wydawać reszty i że będę się czuła bezpiecznie jak sam pan ordynator zrobi cc.schował do szuflady i kazał za 2 dni stawić się na czczo bo ma dyżur od rana.

Gość Basianiezpodlasia

Lekarz nie wstydź się.Takie życie.Osobiście uważam,że służba zdrowia powinna być tylko prywatna,nie byłoby takiego cyrku.U mnie w rodzinie wszyscy dają.nie spotkałam się żeby ktoś szedł na zabieg tak z marszu.To jak z autem,nie opijesz nie pojedzie.