Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronisjja

To co? Chudniemy razem? - 5/10 kilo? Kto ze mną?

Polecane posty

Gość Weronisjja

Hej nazywam sie Weronika (16 lat)i schudłam już jakieś 5 kilo w ciągu 2 tygodni. Chciałabym schudnąć jeszcze 5 z wasza pomocą. Możemy zacząć RAZEM. Będzie nam o wiele łatwiej + wspólne wsparcie... Cel min. 5 klio w miesiąc. Jeśli znajdzie sie ze 2 chętne osoby to podam wam swoje dietetyczne śniadania, obiady, kolacje przekąski... sposoby na głoda i motywacje do ĆWICZEŃ KTO SIĘ PRZYŁĄCZY ???

Gość Weronisjja
nikt nie chce schudnąć???????????????????????

Gość wiwiene
Moja ulubiona sałatka śniadaniowa: Pół opakowania sałaty typu "mix sałat" - np. z Biedronki, po 120 gram są pakowane. Pomidor pokrojony w kostkę Pół ogórka Jajko na twardo 1/5 kostki sera typu feta, półtłusty, bo te light to niewiele mniej kalorii mają Pół jogurtu naturalnego Sól Zioła prowansalskie Oregano, czy co kto lubi Może być jakieś mięso, ja nie przepadam, więc nie daje Kromka chleba grahama do tego bez masła Nigdy nie dałam rady zjeść całej porcji na raz i co ważne - jest bardzo sycące. Ja akurat nie muszę chudnąć, ale jem to bo jest przepyszne.

Gość Weronisjja
Ja też jem to co jest pyszne i zdrowe... a gdy mnie najdzie na słodkie to jem albo serek homogenizowany 0% z biedronki o smaku jabłkowo cynamonowym lub owoce leśne... mniamm .... polecam również big mila lub babeczkę duranową z otrębów

Gość Weronisjja
Te serki z Biedronki maja tylko po jakieś 65 kcal , big milk 87, a dukanowa babeczka około 70

Gość wiwiene
Ja też się lodami zapycham - mało kalorii, a jakie dobre. Bo właśnie słodycze mnie pogrążają, bo jak nie zjem z 2 czekolad dziennie, to jestem chora :/. Uwielbiam jeszcze paprykę zapiekaną - w środku pierś kurczaka pokrojona w kostkę (podsmażona bez oleju, z przyprawami, pół plasterka sera żółtego, troszkę ryżu, pomidor, ananas, kukurydza. Mniam. I sos ostry vifon. Też lubię. I mandarynki jem na potęgę :)

Gość Weronisjja
ja się tez zajadam owsianką na mleku i wodzie... robię tak do garnka trochę wody i mleka (tak pół na pół) i do tego z 5 łyżek płatków owsianych + z 4 otręby pszenne... jak się trochę pogotuje to do miseczki i dolewam odrobinę mleka... mniam ... dla mnie najpyszniejsze śniadanie na świecie a i jest bardzo syte

Gość medus_A
jest cały wielki, osobny dział na tym forum, który nazywa się diety - przenieście się tam teraz, zanim moderator wykasuje ten wątek powodzenia w chudnięciu :)

Gość wiwiene
No to mi narobiłaś ochoty na tę owsiankę. Jutro rano jak nic sobie zjem:) A w ogóle to zawsze z samego rana robię sobie siemię lniane z1 łyżeczki i jem do tego jabłko. Coby jelita oczyszczone były ;)

Gość Weronisjja
A ile ważysz przy jakim wzroście ja 54 przy 160

Gość wiwiene
Ja 61 przy 180. Przed ciążą ważyłam 58 i idealnie się czułam. Ale urodziłam całkiem niedawno, więc liczę że jeszcze zrzucę do wakacji te 3 kg.

Gość Weronisjja
3 kilo to w moim daniem nie jest tak dużo... 3 kilo to ja w tydzień zrzuciłam :)

Gość wiwiene
Ale ja silnej woli nie mam. I tu jest pies pogrzebany. Ja jak mam ochotę na coś, to koniec, choćby o północy.

Gość Weronisjja
to jedz jedz ale zdrowo... chcesz słodkie zajadaj sie owocami i mrożonymi sorbetami... chcesz mieso to jedz indyka albo kruczka... i tak dalej to chyba jedyny sposób ;( można sobie jeszcze zielona herbata pomagać