Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynapi

zepsułam nowego laptopa

Polecane posty

Gość martynapi

Jak w temacie - zepsułam laptopa ewidentnie z mojej winy, ale może do meritum. Na zasilać (dokładnie przy wejściu do laptopa) spadła książka pokaźnych rozmiarów. Komputer działa (nie spadł), ale zmasakrowane jest wejście do zasilacza i sam zasilacz. Ja oczywiście jako ignorantka w sprawach informatycznych nie mam pojęcia, czy coś takiego można naprawić i o jakich ewentualnie kosztach jest mowa.

Gość ncfkjdenbkjcfsdbjkcf
Kup se nowy zasilacz

Gość inżynier serwisowy banna
nie rozumie... Uszkodziłaś zasilacz czy wejście zasilacza w laptopie? Zasilacz kupisz za 50pln cały

jak wkleisz zdjęcie w ciągu 5 min to ci pomogę jak nie to znikam z watku. Zasilacz kosztuje max 100pln. Jak uszkodziłaś złącze w laptopie to koszt ok 50 -80pln. No i utrata gwarancji. Jeśli uszkodziłaś plastik w laptopie to może być przejebane. Jak nowy lap bo nie dostaniesz tanio plastików. I wówczas gniazdo + plastiki + zasilacz = 300pln > jw

Gość martynapi
Zepsułam i jedno i drugie. Może aż panikować to nie, ale komputer kupiłam miesiąc temu:) Z wejścia do zasilacza wypadł kawałek plastiku

zalezy jakie złacze Do asusa złacze kupisz za 10pln + robocizna. dlatego jw 30 minimum. Standardem jest 50 - 80. Do lenovo 50 pln za wtyczkę. Ale może sobie założyć sama. Choć złącza lenovo raczej by nie ujebała.

Jak można ujebać książką zasilacz i złacze... ja pierdole.. Co to jakiś notebook? a nie lap

Gość pryk
aleś ty kurwo głupia :)))

Gość ajfjaflj afkjalkfja;lkf lakfj
znalazł się bezinteresowny do pomocy...

Gość martynapi
Właśnie jak można być takim głupim i studiować medycynę? Z racji studiów to nie upadła mała książeczka tylko cholernie opasłe tomisko. A i sam komputer nie jest może najlepszy, bo służy tylko do nauki - toshiba satellite c855-1U3

prowo ? toshiba ma bolec typu hp I nie da się go urwać tak żeby coś wyleciało jak to piszesz.

Gość martynapi
i co głupi chuju? wypierdalaj z mojego tematu, ale już 🖐️

Gość martynapi
gratuluje komuś wyżej wychowania i wspaniałej zabawy

Plastikiem jest cały palmrest. Najtaniej zasilacz 50pln wtyk 50pln A plastik lekko zeszlifować i zostawić. No a z gwarancji dupa.

Dokładnie, a przy najmniej oglądną to co się stało, bo my z opisu nie jesteśmy w stanie w 100% ocenić czy to duże szkody czy małe. A ten serwis na złotej znam - możesz spokojnie do nich isć.