Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkhkhkhkjhkjhk

2 miesiace pisze z facetem z internetu, NIE WIEM CZY TO NORMALNE

Polecane posty

Gość jkhkhkhkjhkjhk

ale nie rozmawialismy jeszcze o seksie.... chcialabym mu tyle opowiedziec, ale boje sie ze wyjde na jakas latwą zdzirę, hmm a to taki ulozony facet :) dlatego chce by to on zaczal temat, moje pytanie brzmi: jak go delikatnie uświadomic ze pora najwyzsza zadac kobiecie pytanie o dziewictwo np.

Gość klaudynka lat 16
a może nie zadaje pytań, bo myśli, że możesz go uznać o jakiegoś napalonego faceta

jak jestes taka dorosla i chcesz gadac o seksie to wartalo by sie spotkac i pogadac w 4 oczy ewentualnie skorzystac z okazji i pobawic sie we 2 :D a nie pie**** smutki przez neta

Gość ajfjaflj afkjalkfja;lkf lakfj
nie spotkałaś się z nim i chcesz go uświadamiać? Powiedz, że to prowo, hehe, rozbawiłas mnie nieźle.

Gość jkhkhkhkjhkjhk
tak tez mi sie wydaje. jestem otwarta chetnie rozmawiam o tym o czym lubie, ale nie chce by on mnie źle zrozumial, malo kiedy dziewczyna pierwsza wyskakuje z tematem sexu. doradzicie jak go zachęcic ? :)

Gość jkhkhkhkjhkjhk
chce go poznac dobrze, zanim sie z nim zobacze. ;) wolalabym wiedziec ile mial partnerek seksualnych, bo jesli sie okaze ze 30 albo i wiecej to pewne ze taki sie na meza nie nadaje i spotkania nie bedzie :D