iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 9, 2013 koszt nie duży efekt murowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roślinnosc syberyjska Napisano Marzec 9, 2013 ja tam mam obiekcje co do tej pewnosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 9, 2013 czemu masz obiekcje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roślinnosc syberyjska Napisano Marzec 9, 2013 pomysl a jak masz problem z mysleniem spojrz na nick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 9, 2013 na Twój nick? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od kilku dni mi się śni Napisano Marzec 9, 2013 why are you alone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość roślinnosc syberyjska Napisano Marzec 9, 2013 możesz skonczyc jak roslinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iWannaKillMyselfCuzIAMalone 0 Napisano Marzec 9, 2013 nigdy nikt po takiej akcji nie skończył jak roślinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wetrwetwe Napisano Marzec 9, 2013 Koszt nieduży? Gram kosztuje około 170 zł, a żeby skutecznie przedawkować trzeba by wciągnąć co najmniej 10. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lksjdfjsd Napisano Marzec 9, 2013 za dużo komisarza Alexa? to tylko serial... nie ufaj wszystkiemu co tam usłyszysz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od kilku dni mi się śni Napisano Marzec 9, 2013 za moich czasow gram kosztowal okolo stówkę. wszystko drożeje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach