Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterdziestka dwojka ;)

czy sa tu Panowie kolo 40-tki?

Polecane posty

Zyon :) czyżbyś grał na gitarze, ...jakąś kryptoreklamę tu przemycasz :) Ja nie gram na żadnym instrumencie - choć jak pisałem zawsze chciałem umieć - ale pamiętam z czasów jak byłem mały szkrab koleżanki mamy mówiły że mam ładne dłonie i byłby ze mnie dobry ginekolog a ja za boga nie miałem pojęcia o co im mogło chodzić :)

matuzalem0325 - krypciochy nie przemycam - stare dzieje - moja gitara kurzem obrosła :) stare dzieje - miało się kiedyś długie pióra i rwało struny :) po piórach zostało jedno wspomnienie :P 42 - skoro z Poznania to Ty "Pyra" jesteś :) (bez urazy) - nie zwracaj uwagi na pomarańcze - zachowaj spokój i nie wdawaj się w zbędne dyskusje - moja mała rada :)

...miło by było, niestety jak pisałem już w dni wolne i po robocie do netu nie zaglądam, więc spokojnie możecie mnie wycałować drogie panie w poniedziałek, bo to właściwa data, jutro jedynie knajpa dla rodziny :) bo czas po prostu jest :) ...jak więc już wiecie jestem marcowy baran :)

jestem duma z tego, ze jestem pyra! :D patriotka lokalna w pelnej krasie ;) i zaprzeczam plotkom o naszej sknerowatosci! :P oszczednosc, owszem. Ale gdy trzeba poimprezowac, to tylko u nas :) ...albo nad morzem...ojej, ale bym sie teraz po plazy przespacerowala...nawet snieg by mi nie przeszkadzal...to nawet ma swoj urok... [rozmarzyla sie]

Zyona ja słyszałem że to jak z jazdą na rowerze więc mimo że ze kurzem zarosła zawsze możesz odkurzyć i szarpnąć jakąś strunę :) ...zawsze zazdrościłem (nie mylić z zawiścią) ludziom umiejącym grać na czymkolwiek, bardzo lobię słuchać muzyki na żywo, zwłaszcza tej nie wzmacnianej elektronicznie w kameralnych warunkach. Nie mając talentu muzycznego wyzewnętrzniam się troszkę, czasami, malując czy rzeźbiąc :) ...przy czym nie idzie mi tyle o jakiś ekscytujący efekt końcowy a o sama czynność, sprawia mi frajdę :)

42 - Poznań znam nawet dość dobrze - fajne miasto. I imprezy również ...a spacery po plaży...no cóż jest zaje......fajnie :) i nie chce ponownie być posądzonym o kryptoreklamę :)

Dzięki :) 42 buziaki odwzajemniam a za życzenia dziękuje serdecznie :) a co do pyr to ja hanys jestem z pochodzenia przeflancowany na Mazowsze (już jakieś 30 lat) a jako hanysowi mentalnie bardzo nam po drodze z pyrami, my również nie mylimy oszczędności ze sknerstwem i bawić się potrafimy :)

oj tam, oj tam ... rozumiem Zyon że reprezentujesz kaszeby :) ja również lubię morze, plaże i spacery nad morzem więc spoko możesz swój region reklamować :))))

matuzalem0325 - oj nie Kaszeby :) w życiu :P ja ten bardziej zachodni model - a na Mazowszu miałem swój epizod - w tzw. stolicy ...i tyle mi wystarczy ... S_M - te cholerne mewy nie tylko głodne ale i robią białe "zrzuty" na samochody - i jak to potem domyć :P

hej S_M ...wiesz nad morzem mewy, w Krakowie gołębie :) w Łazienkach kaczki ... wszędzie jest co robić nawet w martwym sezonie :) nad morzem wartością dodana jest jod :)

S_M - to witaj w klubie nalewek - niby są tylko na zimę....ale skoro wiosny nie widać to będą i na teraz :P a rum to ja akurat też mam :)

Witam wszystkich :) Czyli jednym slowem niewiele stracilam z wczorajszego wieczoru. Ciekawe te wasze preferencje. Dlonie chyba wygrywaja :) Moje choc szczuple to jednak nie sa dlonmi pianistki, pecinki owszem owszem, pozostale atrybuty niech zostana owiane mgielka tajemnicy ... :P Milego dnia bywalcy i czytacze x

ja w domu rumu tez nie mam, ale herbata z rumem wydaje mi sie byc zestawem obowiazkowym w chlodniejsze dni nad morzem. Chyba za kazdym razem co najmniej jedna taka zaliczam, a jesli nie trafiam w dobra pogode (o co ostatnio nad Baltykiem trudno), to i wiecej ;)

pecinki mi się jakoś źle kojarzą :) z klaczką ....bez urazy Jeśli chodzi o inne preferencje to zwracam uwagę na włosy - raczej wygrywają dłuższe, tipsy przepadają z kretesem, ładne uszy i kark, i zmysłowe usta ....i oczy.....o tak ...muszą mieć blask :)

Witaj Raven_na :) ...cholera tylko żeby zamiast owiania nie było przewiania bo z korzonkami nie ma żartów :) i żadna tajemnica nie pomoże jak człowieka połamie :)))

o! A w Kolobrzegu, w takiej knajpce nad deptakiem (schodki na pieterko z widokiem) probowalam kawy z "lyski" :D pycha! Lo matko i corko! Poludnie za moment dopiero, a ja nabralam ochoty na drinka! Przez Was! :P :D

Zyon :) a co ty masz do koni zwłaszcza klaczy :) przecież to piękne zwierzęta przecież to porównywanie damskich kostek do pęcin było raczej nobilitacją niż ubliżaniem :) ciut rubasznym jednak zawsze miało pozytywny wydźwięk nigdy pejoratywny :) ...ja jak już wiecie na co dzień preferuję piwo, zwłaszcza przy plenerowych imprezach, od święta białą wódkę, koniak, winiak, brendy i whisky to dla mnie jeden diabeł i jezeli jest to ja normalnie bezczeszczę cocacola z lodem i limonką :) ...lubię też grzane wino zimą zwłaszcza w przerwach dla odsapnięcia na stoku, na deskach :)

42 - to widzę, że w Kołobrzegu do tej samej knajpy zaglądamy :) A herbata z rumem.....pycha ....dodatkowo z imbirem i cytrusami :) mniam

👄 👄 👄 👄 ... oddech ... 👄 👄 👄 👄 Wszystkiego najlepszego Matuzalem!!!! A teraz dla mnie poprosze, bo ja tez baranica i to naprawde jutrzejsza :) (tylko spokojnie tam w tej kolejce).... x

matuzalem0325 - porównanie nieco żołdackie - od razu mi się skojarzyło z kasztanką Piłsudskiego :) no fakt - piękne zwierzę - ale chyba nie każda kobieta by chciała być porównywana do klaczki :)

hahaha Raven_na no to moglibyśmy razem imprezkę zorganizować :) byłoby po poznańsku - oszczędnie :P wszystkiego dobrego, dużo zdrowia, satysfakcji z wszystkiego czego się tylko tkniesz i wszelkiej pomyślności :)

Zyon, sprzeczał się nie będę, ale jeśli kobieta wie że facet uwielbia konie :)))) to może przyjąć że lepszego komplementu nie mogłaby usłyszeć :) ...no wiesz z tym żołdackim porównaniem to może coś w tym jest -choć słowa nie trawie- bo tak się składa że jestem żołnierzem :))) ale już rezerwy słowem w stanie spoczynku :)