Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PSZEM

Czy to obsesja?

Polecane posty

Gość PSZEM

Cześć, mam 22 lata jestem z dziewczyna 1.5 roku. Bardzo ja kocham i zrobiłbym dla niej wszystko. Moj problem polega na tym ze staram się żeby nasz związek byl "swiezy" jak na poczatku znajomosci. Przejawia sie to np tym ze chce prowadzic dlugie rozmowy przez tel jak kiedys. Nawet kiedy cos robie odkladam to na potem zeby z nia pogadac, a kiedy z nia gadam czesto slysze "zadzwon za godzine bo tv ogladam". Inna sprawa, staram sie czasem jakos ja pozytywnie zaskoczyc, np robiac wlasnorecznie walentynke, chociaz mielismy nie obchodzic bo ja nie uznaje tego swieta a ona nie ma kasy. Najgorsze jest to ze nie wazne czy ja zrobie cos zle czy ona i tak ja ustepuje. Na przyklad ostatnio mnie dotkliwie oklamala, zrobilem awanture i na koncu ja przepraszalem i prosilem zebysmy sie pogodzili. Wiem ze to jest zalosne co robie ale wydaje mi sie ze to powinny byc dla niej znaki jak bardzo mi na niej zalezy. Ona jednak zachowuje sie tak jakby tego nie dostrzegala, ba nawet jak jej o tym mowie to tego nie widzi... Czy ja przesadzam? Jak sie powinienem zachowywac ? Moze stac sie bardziej oschlym zeby sie postarala ?

Nie wiedziałam, że można kogoś dotkliwie okłamać. Pobić, tak, ale okłamać? Ciekawe zjawisko :)

Gość PSZEM
Można.

Gość buhahah___
A po co ma sie starac? Skoro wie ze co by nie zrobila ty wrocisz jak pies? Przyzwyczailes ja do tego. To nie znaczy ze masz byc oschly ale skoro naprawde cie oklamala i qiesz ze to bylo z jej str nie fair to czemu ty ja potem przepraszasz?

Gość Polonista z koziej d.
można okłamać na przykład perfidnie, a nie!

Nie. Nie można. To błąd stylistyczny. Dotkliwie można zranić, okłamać nie :) Jesteś prawiczkiem? Chłopaku, kobiety nie lubią takich mazgajów :)