Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość secretMonika

Blond wlosy i czarne brwi?

Polecane posty

Gość secretMonika

Czesc ! Mam do was pytanie Czyli tak, z natury mam jasno brazowe wlosy, niebiesko zielone oczy , prawie turkusowe, sniada cera i CZARNE brwi, rzesy tez, na tyle , ze nie potrzebuje henny ani makijazu na oczy. Ostatnio myslalam o zmianie koloru wlosow na zloty, tzn mam na mysli ciemny blond, albo nawet jasny ale w zadnym wypadku nie platynowy! Chcialam sie dowiedziec , czy do mojej sniadej cery i czarnych brwi blond wlosy moga wygladac dobrze , czy raczej nie ?

Gość Swigutowaaaaa
to zależy od twojego typu cery. Poczytaj na ten temat. Dodatkowo blondy pasują osobom o łagodnych rysach. zapraszam na bloga http://swigutowa.blogspot.com/

Gość 4hg
mam znajomą, która ma czarne brwi (nie jakieś kruczoczarne ale ciemne) i śniadą cerę. Zrobiła sobie blond (średni) i powiem ci, że wygląda tragicznie. Do śniadej cery i ciemnych brwi blondy nie pasują, absolutnie. Ewentualnie może jakiś karmelowy kolorek, coś w stylu Beyonce mogłabyś spróbować.

Gość gość
Ja również mam ten sam problem co Ty. Również chciałabym blond, ale mam brązowe oczy śniada cere i także ciemne brwii, tez nie wiem co zrobić, więc chyba udziele sie po porade do fryzjera :)

Gość gość
zgadzam sie, pasowałby wam kolor w stylu Beyonce, na pewno nie żadna platyna czy słoneczne blondy.

Gość gość
Dziewczyny! Nie róbcie z siebie lambadziar! Ja się zawsze zastanawiam co kieruje taką kobietą, że robi tleniony blond i czarne brwi. To wyglada komicznie i tragicznie. trzeba ieć pusto pod kopułą, żeby się tak kreować.