Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfgdrhgrtrt

CHŁOPAK ZABRANIA MI FARBOWAC WŁOSÓW NA CIEMNO I PATRZY NA WYGLAD- MOJA SYTUACJA

Polecane posty

Gość dfgdrhgrtrt

Mam 24 lata, on 31. Jestesmy razem 3 lata, planujemy ślub. Kocham go, ale denerwuje mnie jedna rzecz :-O Pofarbowalam włosy z ciemnych na blond, bo uznał,że blond jest sexi. Owszem, mi tez sie podoba blond, łądniej w nim wygladam, w ciemnych bylam zbyt blada i mroczna. Ale nie chce juz nosic platynowego blondu, chce pofarbowac na taki sredni, naturalny, słomkowy blond- bede miec mniej problemów z odrostami. A on sie kłóci ze mna,że nie,że tak jest fajnie. Kurwa powinnam mu sie podobac taka jaka jestem!! Kiedys mu powiedzialam,że obetne włosy na krótko, i pofarbuje na jasny braz to pretensje mial ze zrobie z siebie brzydule i kupi mi peruke wtedy :( nienawidze takich słów, tak mi przykro. Inna dziewczyny tez ocenia np moj kumpel x to ma taka dziewuche brzydka z wielkim nosem i zębami,że wstyd sie pokazac z taka, albo - ale tamta jest gruba. Ludzi powinno sie cenic za serce, a nie wyglad. Zostawilabym go, ale boje sie samotnosci, tego,ze nie znajde nikogo potem. nie jest złym człowiekiem, ale patrzy bardzo na wyglad...

Gość posłuchaj rady
Ciekawe czy on tobie by się podobał jakby zgolił głowę i zapuścił brzuch, bo jemu tak wygodniej? W związku trzeba się liczyć z tym co myśli druga osoba wiesz? A ty chcesz koniecznie zrobisz po swojemu wbrew temu co on lubi i co jemu się podoba. Spróbujcie wypracować jakiś kompromis. Ale nie ścinaj sobie włosów i nie farbuj się jemu na złość, bo to strasznie wredne. I jeśli cie zostawi wtedy to nie temu, że się mu nie podobasz, a temu, że jesteś złośliwą jędzą co się z nim nie liczy.

Gość hjvhvgvtvggv
Posluchaj rady, wsadz sobie w dupe ta rade. Jeszcze tego brakowalo, zeby jakkis chlop rzadzil, co ja mam na glowie lub tylku. Nie daj sie autorko. Tu nie ma miejsca na kompromis. Albo ten pozal sie boze mezczyzna zaakceptuje cie taka jaka jestes albo szkoda czasu na pustaka, skoro nie rokuje. A jak twoje cialo zmieni sie po ciazy, a jak nabawisz sie tradzika rozowatego w przyszlosci lub innej choroby, ktora zmieni twoj wyglad, pojawia sie zmarszczki?

Gość wredniucha100
"nie jest złym człowiekiem, ale patrzy bardzo na wyglad..." niestety jest złym człowiekiem - i w dodatku gust kształtował sobie na zdjęciach z blacharami

Gość troche dziwna para
jestescie, skoro macie takie problemy. No i nie szanujecie sie nawzajem, a przynajmniej on nie szanuje Ciebie, przekraczajac najbardziej oczywiste granice. Teraz czepia sie wlosow, jutro kaze Ci zoperowac sobei cycki, a za tydzien obciac reke. Szanuj sie dziewczyno i nie pozwalaj traktowac sie jak gowno. Twoje wlosy sa Twoje, a jego sa jego, niech sobie swoje zrobi na blond, jak go tak jara.

Gość troche dziwna para
poza tym on jest dla Ciebie za stary. Za kilka lat bedzie z nim wygladac jak z tatusiem, jak juz mowimy o wygladzie. wez sobie mlodszego, ktory Cie uszanuje.

Gość kto dał mu prawo?
Nie rozumiem jak on może Ci zokolwiek zabraniać??? Żyjecie w jakimś muzułmańskim kraju i jestes jego własnością,czy co? Jeśli masz naturalnie ciemne włosy,to farbowanie ich na platynowy blond zniszczy Ci włosy i za kilka lat będa w opłakanym stanie! Wtedy rzeczywiście możesz potrzebowac peruki:/ Mam wrażenie,że Twój chłopak chce Cię po prostu upodobnic do kogoś innego,może swojej byłej...Albo gustuje w laskach wygladających jak lalki Barbie. Jego głupie komentarze na temat innych kobiet pokazują,że jest pustym burakiem,który leci tylko na wygląd.

Gość wredniucha100
a przerabianie dziewczyny zgodnie z jego "widzi mi się" uważam za totalny brak szacunku do ciebie autorko - z resztą widzę, że sama masz takie odczucia, tylko niepotrzebnie je tłumisz "Zostawilabym go, ale boje sie samotnosci, tego,ze nie znajde nikogo potem." no to siedź z nim dalej, niech dalej niszczy twoje poczucie wartości, niech cię dołuje, zeszmaca i sprowadza do roli blond lali do pokazywania kolegom - twój wybór!

Gość stary byk i młoda laska
Sorki,ale z mojego punktu widzenia wyglada to tak- starszy facet znalazł sobie młodą panienkę,bo myślał że będzie mógł nią łatwo manipulować. No i taka można się pochwalic przed znajomymi,będa zazdrościć młodej du**. Mówi Ci jak masz wygladać,założę się że nawet wybiera Ci ubrania. Za implanty piersi już Ci zapłacił?

Gość młoda dupa z Ciebie, daj
spokój sobie z nim, nie dosć ze krzywdzi Ciebie to jest chujem wobec innych. i dokładnie zachorujesz, zajdziesz w ciąże, będziesz mieć wypadek i co? rzuci Cię od razu czy każe Ci robiś dziesiątki inwazyjnych, bolesnych i niebezpiecznych zabiegów by powrócić do urody dawnej? jeszcze na PLATYNĘ farbujesz dla niego?

Gość ixyyyyyyyyyyy
a czemu nie pojdziesz to fryzjera i nie zrobisz sobie takiej fryzury jaka TY chcesz miec? na wszystko potrzebujesz jego zgody? po co z nim w ogole na ten temat dyskutujesz?

Gość jpjpa
ahahah ma 24 lata i siedzi ze starym idiota który ma ja za nic jak widać bo boi się samotności...zal normalnie w tym wieku??!! Matko jedyna a siedz sobie z nim weź śluba a za kilak lat rozwód bo nie wytrzymasz jak po slubie objawi swoje prawdziwe oblicze i wtedy to juz dupa bedzie a jakas inna poczeka dłuzej wyjdzie za mąż później ale nie za strachu przed samotnościa ale dla prwdziwego uczucia za normalnego faceta a nie jakiegos pustaka i sobie będzie żyła jak trzeba matko jakie baby są durne

Gość Karaban
Dla mnie kobiety bez jasnego blondu nie istnieją, więc go rozumiem.

Gość Olga887
Nie dostosowuj sie do niego , miej taki kolor w jakim sie najlepiej czujesz , on nie ma prawa Ci dyktowac jak masz wyglądać. Albo Cie akceptuje ,albo nie

Gość swaggnooniee82436
oooo kurrrrwa co za palant :O Jakby mi chlopak cos takiego gadal to bym chyba..... nie wiem :O Patologia.... ! Prawdziwy facet to by ci powiedział ze dla niego bedziesz najpiekniejsza i kochana nawet łysa! A nie rządził i robil jakieś fochy o kolor TWOICH włosow. Juz bym wolala do konca zycia byc sama , niz byc z takim frajerem na dodatek PUSTYM jak bęben !

Gość Olga887
a ciekawa jestem co by by było jakby autorka ( odpukac) miała np raka i straciło włosy razem z brwiami i rzęsami? Pewnie by ją rzucił...

Gość swaggnooniee82436
no a jak... na pewno !! wszzzzrrrr az sie normalnie wkurwiłam tym tematem !

Gość Daniael
facet ma lalę do posuwania i tak ją traktuje.