Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Madziara1208

Co mi jest ? Pomóżcie

Polecane posty

Witam, od początku tego roku zaczęły sie moje problemy zdrowotne...zaczęło sie od ogólnego osłabienia , drzenia , dreszczy,obniżenia temp do 36 stopni, bol lydek, bol potylicy, bólu oczodolow, zatok, szczeki, szyji, problemów z odbiciem tzn często chciało mi sie odbić ale nie zawsze sie udało i wtedy pojawiał sie rozpierajacy bol, bol plecow w okolicy zapiecia stanika promienujacy do zoladka ( uczucie grania w zoladku) Zrobiłam szereg badań : tk głowy, okulisty, karyngolog, gastroskopia, rtg klatki piersiowej, rtg kregoslupa, łamie, wirusów zapalenie watroby typu c, 2 x morfologie z rozmazem, mocz, usg tarczycy i jamy brzusznej. Nic nie wyszło... Poza wymaz z gardla- gronkowiec zlocisty na trzy plusy i z krwi -helikobacter . Dostałam od internisty zestaw antybiotyków (10 dni) . Nie od razu przeszło.... Objawy bardzo powoli ustepowaly..na dzień dzisiejszy znowu boli mnie zoladek i plecy , brak apetytu, mdłości m czasem stan podg 37 stopni. Jak myślicie czy to moze być objaw helikobacter ? Dodam ze gastroskopie miałam robiona podczas brania antybiotyku i wtedy bakteria nie wyszła . Będę wdzięczna za wasze sugestie. co powinnam jeszcze zrobic ? Dziekuje i pozdrawiam ;) Magda

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować