Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnicza wyspa.

Konsultant telefoniczny-call center. Pracuje/pracował ktoś?

Polecane posty

Gość Tajemnicza wyspa.

Zastanawiam się nad podjęciem pracy konsultant telefoniczny w call center. Może ktoś się wypowie,na temat pracy oraz zarobków? Dziękuje.

Gość Też chce wiedzieć:)
Bo we wtorek mam spotkanie.

Gość Ja pracuje i jest dobrze
wycigam 1700 plus premie

Gość hgfchi
a konkretnie gdzie? jakie miasto ? jakas siec komorkowa ? czy caly eytat? mam takie pytania bo zastanawiam sie nad praca taka ale we Wroclawiu

Bardzo wiele zalezy od firmy, w której zamierzacie pracować. W jednych jest super, w innych mega mobbing... Ogólnie rzecz biorąc call center to ciężki kawałek chleba, ale niektórzy posiadają idealne predyspozycje do tej pracy, więc sobie chwalą.

racja, dużo zależy od firmy, od tego czym się ona zajmuje, co oferuje, czy będziesz sama sprzedawała czy umawiała spotkania biznesowe, z przedstawicielami handlowymi, czy będą to rozmowy wychodzące, przychodzące itp nie jest to najgorsza praca, ale szczyt marzeń również. Sama zobacz :) w dzisiejszych czasach ciężko o pracę

Gość Patrycja0009
A może coś typu firma AlfaVOX - Firma specjalizuje się rozwiązywaniem problemów w różnych kategoriach poprzez rozmowy video :) Koniecznie zobaczcie ich ofertę