Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jshdeuiwwwwwwwwww

Mamy , ktora ma dzisiaj kaca ? Jak sobie z tym radzicie przy dziecku ???

Polecane posty

Gość jshdeuiwwwwwwwwww

Tak jak w temacie ? Jak przechodzicie kaca przy dzieciach ? Jak sie czujecie ?

Gość mobylianka
nigdy nie pije tyle zeby miec kaca na drugi dzien, zenujace to jest:O

ja nie pijam wogole jak mały sie urodzil juz 2.5 roku no moze raz na rok drinka:)

Ojj nie pamietam abym kiedykolwiek tak sie spila aby miec kaca (choc okazjonalnie wypije jakies alko ale nie w takiej ilosci by na drugi dzien miec problemy zdrowotne) Lecz jesli czuje sie zle ,nie tylko z powodu kaca to jeszcze jest ojciec dzieci

Gość jshdeuiwwwwwwwwww
Ja tez niby tytle nie pije ale wlasnie nie jestem przyzwyczajona do alkoholu i juz po 4 drinkach zle sie czuje, glowa mnie boli i caly dzien stracony. No ale zapomnialam ze na kafe same przykladne mamuski :D

Gość skacowana mama
ja dzis nie mam kaca, ale mialam wczoraj. Bo troche zaszlalam. jak sobie radze? Nijak, maz sie dzieckiem zajmowal, a ja umieralam:O Pomaga mi troche cola i potem jakies ostre jedzenie, pod wieczor zjadlam ostra zupe i napilam sie coli to poczulam sie duzo lepiej:)

Gość jshdeuiwwwwwwwwww
Moze sa tu jakies normalne mamy-kobiety ktorym czasem zdarzy sie zaszalec za bardzo ???

Gość notaamozeinienota
czasami ejst ciezko:) mam corke 5letnia,wiec juz wiekszego priblemu nie mam. nie chleje co weekend,ale czasem sie zadzy ze znajomymi wyrwac:) wtedy w niedziele,moj maz dziala kolo corki wiecej, ja chwile musze odsapnac zawsze:)

Gość skacowana mama
oczywiscie, ze tu same przykladne mamusie:D a na pytanie jak radzicie sobie z kacem jakas psuedo inteligentna z rownie yntelygentnym nickiem pisze "ja nie pije":D faktycznie jest to odpowiedz zwiazana z tematem.

Gość jshdeuiwwwwwwwwww
Ja to pewnie i jutro bede dochodzila do siebie :( niesstety minely te czasy ze slowo 'kac' nie istnial :( i mozna bylo balowac pare dni ...

Gość pytająca młoda mama
jeszcze nie jestem mamą, teraz w ciąży też nie piję, ale na kaca mi zawsze rosół pomagał.

Gość jshdeuiwwwwwwwwww
moj moz w delegacji i dopiero jutro wraca :( a mi sie ciezko oddycha. Tez tak macie na kacu ??

Gość jshdeuiwwwwwwwwww
akurat mam rosul w domu wiec zjem tylko apetytu brak.

Gość skacowana mama
gdzie te posty?

a dziecko w jakim wieku jest? bo jest roznica miec nimowlaka (silą rzeczy trzeba przy nim cos robic) a miec kilku latka ,ktory potrafi juz sam soba sie zająć

Gość cuteeeeee
no coż pijackie szmaty szukaja podobnych scierek, zapijaczonych patologicznych krów:O

Mobylianka zenujaca to Ty jestes bywaja dni kiedy ktos po 2 piwach ma kaca nie trzeba od razu schlac sie jak swinia zeby rano sie zle czuc zmeczenie, troche alko i dym z papierosow ale najletwiej oceniac kogos z gory :-O

Gość ja wczoraj wypiłam 2 piwa
więc jest ok gdy po roku karmienia pierwszego dziecka raz tak się spiłam, że rano ręce mi się jeszcze trzęsły postanowiłam, że nigdy więcej nie upiję się tak, bo nie jest to warte straconego następnego dnia:O

Gość vginna jestemchyba33
pic tyle zeby nie zdychac, nie te czst ze caly dzien mozn aspac

Gość ojtam ojtam
no niestety albo stety ja też nie pije - co więcej nieznam matki która pozwoli sobie na spicie sie i potem kaca.. a kto był w domu trzeźwy jakby dziecko wstało w nocy? albo się rozchorowało i trzeba było gdzieś jechać?

Gość jshdeuiwwwwwwwwww
Tamari - zgadzam sie z toba. Moje dziecko ma tylko 10miesiecy. Wczoraj wyszlysmy z dziewczynami na spozniony dzien kobiet i tak to wlasnie sie skonczylo.

Gość jshdeuiwwwwwwwwww
Dziecko bylo u babci. To chyba oczywiste ze ze mna do clubu nie poszlo :/

10 msc...kiepski wiek,lepiej bedzie gdy 3 latka juz bedzie miec, wtedy mozna bardziej sobie odpuscic w jednym dniu zajmowanie sie dzieckiem :)

Gość jshdeuiwwwwwwwwww
A najsmieszniejsze jest to ze to pierwsze moje wyjscie po porodze wiec chyba organizm doznal szoku i tak sie strulam :( wkoncu przez cala ciaze ani kropli i po te 10 miesiecy tez az tu wkoncu wczoraj a czuje sie jakbym miala ataku serca zaraz dostac :(

Gość mobylianka
Tamari, dziewczynko...skoro po 2 piwach masz kaca to pij jedno albo pij bezalkoholowe, proste Nie ma nic bardziej beznadziejnego niz taka mamuska w niedzielny poranek z kacem:O

Gość jshdeuiwwwwwwwwww
nie chodzi ale przemnieszcza sie raczkujac :) naszczescie teraz spi ale pewnie zaraz sie obudzi :( szkoda mi jej i siebie . Juz nigdy wiecej :D

Gość maz sie dzieckiem zajmuje
a ja zazwyczaj zdycham, doleguje. Chyba ze nie mam gotowego obiadu to stoje przy garach i sie mecze.