Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jshdeuiwwwwwwwwww

Mamy , ktora ma dzisiaj kaca ? Jak sobie z tym radzicie przy dziecku ???

Polecane posty

Gość maz sie dzieckiem zajmuje
mi tez ciezko na kacu oddychac. Mnie sie zdarza zaszalec:) Ja biore aspiryne lub altazelcer(czy jakos tak)

Jak mnie muli w zolądku (nie koniecznie z powodu kaca) to zjem ogorka kiszonego lub konserw. ale kiszony lepiej przetrawi mdlosci i kwasoty doda

Gość cecyliaaa27
Moj synek ma 3 miesiace,ja zaszalalam w piatek i wczoraj umieralam,dzieckiem zajal sie tata :)

Gość maz sie dzieckiem zajmuje
moje dziecko zazwyczaj nie widzi ze mam kaca, bo dobrze gram:)

Gość jshdeuiwwwwwwwwww
maz sie dzieckiem zajmuje - No wlasnie z tym oddechem jest masakra jakas i serce mi wali jak szlone :( tez tak masz ? Aspiryna ci na to pomaga ?

Gość nie schlewam sie jak prosie
Nie schlewam sie tak jak swinia aby miec na drugi dzien kaca Kazdy umiar powinien znac, jesli nie zna wiec niech sie nie tyka za chlanie alkoholu

Gość zabalowałam sobie
Ja ostatnio byłam w klubie z dziewczynami,mąż został w domu nie pijąvcy z dzieckiem.Wróciłam przed 6 rano w niedzielę,spałam 2,5 godziny bo o 8 wstał synek więc byłam nieźle zmięta.Żołądek jednak trochę bolał,głowa również,ale dzieckiem się zajmowałam.Choć zdecydowaną większość przy młodym robił mąż :P

Gość pinacolada8439
Napój izotoniczny sobie kupcie, np. powerada. Choć teraz już trochę późno i pewnie wam przeszło, ale na przyszłość warto przed imprezą kupić i schowac do lodówki na rano.

Uzupełnij wit. C i coś tłustego zjedz. Nie trzeba się schlać, żeby mieć kaca ;/ Ja mogę wypić i piwo i drinka czy wódkę i rano jest ok a wystarczy mi kieliszek wina i na drugi dzień umieram tak mnie zawsze głowa boli.

Gość mlekovitaaaaa
I cos slodkiego bo alkohol wyplukuje cukier i dlatego rece sie trzesa

Gość jshdeuiwwwwwwwwww
Ja niestety nadal nie zaciekawie :( dziecko znowu zasnelo po obiadku a ja musze cos w domu porobic. Wszystko by bylo ok gdyby nie ten oddech i mocne bicie serca to mnie wykancza i boje sie ruszyc !

Gość misiamarysia
ja mam zawsze w apteczce orsalit na uzupełnienie elektrolitów, niby stosuje się go przy wymiotach i biegunce, ale pomaga też na kaca.

Gość agula8
kac-to głównie odwodnienie-orsalit nawadnia-też daję ale mężowi-ja się nie mogę upić:/ bo karmię jeszcze piersią. Do tego sok z pomidorów na uzupełnienie potasu i dużo wody.