Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka94

Co to moze byc? ciąża/ spóźniona owulacja ?

Polecane posty

Gość olka94

Witam wszystkie użytkowniczki. Nie jestem zwolenniczką opisywania problemów zdrowotnych w internecie, ale nie mam wyjścia, bo już wariuję. Otóż podejrzewam, że jestem w ciąży. Kochamy się z moim chłopakiem 2-3 razy na dwa tygodnie, zawsze z zabezpieczeniem (prezerwatywy). Co kilka razy podczas seksu sprawdzamy, czy gumka nie zsunęła się. Mam regularne cykle co 27 dni, ostatnią miesiączkę miałam 8 lutego. Do tej pory cisza... Powinnam była dostać w czwartek, a jest już niedziela. Wiem, że to tylko3 dni opóźnienia ale od pół roku miesiączkę miałam regularnie. Zrobiłam test dzień po spodziewanej miesiączce około godziny 11 rano. wyszedł negatywny, więc uspokoiłam się czekając na okres. Niestety nadal go nie ma. Najpierw bolały mnie piersi, teraz tylko 'ciągnie mnie' w sutkach, brzuch mnie nie boli. Od dwóch dni mam przezroczysto-biały śluz. Zabarwienie moczu mam dokładnie takie jak przed miesiączką czyli brunatno-żółte. Przyznam, ze nie chciałabym jeszcze mieć dzidziusia, bo jestem w klasie maturalnej :x W poniedziałek ide zapisac sie do ginekologa, ale już wariuję od tego czekania na okres :cry:

Gość xfng
Spokojnie, nie ma co wariować! Zabezpieczacie się a okres spóźnia się nie długo! 3 dni to nie tragedia! Bule brzucha może równie dobrze powodować stres. Idź do ginekologa i się uspokuj!

Gość malutkianioolek
Jeśli się zabezpieczacie to myślę, że nie masz się czym martwić. Zacznij prowadzić obserwacje swoich cykli i kochajcie się tylko podczas dni niepłodnych. Ja tak robię od 2 lat, korzystam z Cyclotestu do pomocy. Możesz też sama nauczyć się interpretować objawy