Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

teżmama

straszny, duszący kaszel poradźcie coś, błagam

Polecane posty

mój 2 latek ma strasznie duszący kaszel, najgorzej jest jak uśnie , wtedy wybudza go kaszel i tak kaszle az robi sie czerwony i łzy płyną ciurkiem , biedak , juz nie moge na to patrzec szkoda mi go bo się męczy niemiłosiernie, pomózcie bo leki które mam nie pomagają, nie jest alergikiem od razu zaznaczam ... jesli ktos miał taki przypadek, i jakiś sprawdzony sposób proszę pomózcie, to trwa juz jakies 4 dni, nie mam siły, wczoraj na pogotowiu bylismy ale pani nic nie powiedziala tylko ze gardło czerwone i infekcja.. a jakie ma byc jak on tak kaszle????!! ech

Gość poroocznikova
Niebwiem,czy to to,co ja mialam -mialam takie wrazenie,jakbym miala wlosy w gardle i kaszlalam tak,ze na koniec takiego ataku to juz prawie wymiotowalam. dostalam krople do rozpuszczenia w wodzie przeciwko reizhusten,nie wiem,jak to sie po polsku nazywa. obrzydliwe,ale pomoglo.

Gość ja tez taki mialam
na suchy kaszel pomagają mi tylko tabletki thiocodin, ale nie nadaja sie dla 2-latka. skoro lekarz nic nie przepisal, to moze sprobuj domowych metod. syrop ze smazonej cebuli z cukrem, syrop z kaliny, takiej domowej roboty, mleko z miodem zagotowac i pic gorace, dobrze tez dolac troszke spirytusu, ale to chyba nie dla dziecka.zmien tez powietrze, moze ma za goraco w pokoju, jak masz to uzywaj nawilzacza powietrza, albo poloz mokre reczniki na kaloryferze, dobrze wywietrz pokoj przed samym spaniem. mozesz tez nacierac stopy, piersi, plecy spirytusem, albo dentura, ale tego nie polecam, bo niektorzy maja uczulenie, ja o malo sie nie udusilam po denaturze.

Gość ojtam ojtam
u nas jak tylko się zaczyna kaszel daję pulmeo - ale on jest na receptę ale u nas zawsze działa - smak mega obrzydliwy ale ja go dodaję do soczku i synek wypija - poczytaj coś na suchy kaszel - może dexa pini? czy jakoś tak

Gość ?gf,jdngfxdkl.jghj":K
ojtam, debilko nawet nazwy syropu nie potrafisz poprawnie napisac

przyszła mi do głowy inna dolegliwość... robaki.. ale muszę wziać skierowanie na badanie kupki... dexa pico niestety nie pomaga :(

Gość G.o.ś.ć
Właśnie mnie też, robiłaś testy na robaki, a szczególnie na glistę ludzką? Jeśli nie, to zrób, jak najprędzej.