Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kardiashin

Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość kardiashin

Mam problem... Wczoraj podczas stosunku pekla nam prezerwatywa, niestety za pozno się zorientowaliśmy... to był 5 dzien mojej miesiączki, końcówka... czy jest prawdopodobieństwo, ze zajdę w ciążę? Proszę o odpowiedź.. P.S. byłam u 4 lekarzy - żaden nie zgodził się przepisać mi tabletki 72 po, mimo, że nie uplynelo nawet 10 godzin od tego jak prosiłam o przepisanie....

Gość wikuniaaaaaa24
ile masz lat? wydaje mi się że nie ma powodu do ''zmartwień'' ciążą. :) tyle mogę cię pocieszyć, chociaż wiesz nie nasawiaj się bo każda kobieta i kazdy organizm jest inny :)

Gość kardiashin
21, wiem, że to praktycznie nie możliwe - w końcu to jeszcze w trakcie okresu, ale tak jak mówisz różnie to bywa dlatego też się stresuję... a tabletki "72po" nie dość nie nikt mi nie chce wypisać, to jeszcze sama troche się jej boję brać, bo ogólnie miałam kiedyś problemy z jajnikami....

Gość papciaK
nie! wiesz mimo wszystko w ciąże zajść jest trudno, chyba musiałabyś mieć strasznego pecha

Gość wikuniaaaaaa24
nie martw się, to prawda musiałabyś mieć naprawde ogromnego pecha. eeee 21 lat to już możesz :P hehe, nie no żartuje, każdy ma swoje problemy i inny punkt widzenia. Pozdrawiam i nie martw się :)

Gość kardiashin
wiem, a mimo to mam obawy.... więc mam nadzieję, że to będzie raz na zawsze nauczka na przyszłość...

Gość kardiashin
tak samo pociesza mnie mój chłopak, że w sumie to nic by takiego znowu się nie stało;P ale każdy chce mieć to swoje życie jakoś ułożone, po kolei... Dziękuję za zrozumienie i odpowiedzi! :))