Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EEttiee

Na szczęście na zachodzie nie przypisuje się kobietom tylko męża i bachorów

Polecane posty

Gość EEttiee

Tam panuje równouprawnienie i mężczyźni mają świadomość tego, że średniowiecza już nie ma kobiety są teraz ambitne, a jak się wiążą z kimś w parę i zakładają z nim rodzinę to obowiązki domowe są równo dzielone więc facet sprząta, gotuje i zmienia zasrane pieluchy nie tylko od święta, on wie że to norma o to dbać, bo dom i dziecko są tak samo jego jak i kobiety. Dlatego ja związałam się z Holendrem, bo Polaczki jeszcze długo będą się uczyć jak traktować kobietę.

Gość a ja z arabem
ćpaj ćpaj

Fajnie by bylo, zeby rowniez w Polsce skorzystaly z tego, ze nie ma juz sredniowiecza i byly troche bardziej ambitne, ale nie tylko w slowach, lecz takze w czynach:)🖐️

Gość EEttiee
Maciek B. - Ja nie wiem jak obecnie jest w Polsce, wyjechałam z tego zaścianka wiele, wiele lat temu, nic mnie tu nawet nie trzymało.

Gość przez te ambitne kobiety
coraz wiecej facetow nie ma pracy, cos za cos 🖐️ ja Ambitna

Gość uroda po mamusi
a co ma równouprawnienie do na przykład kwestii parytetów?

Gość poipoipoipoi
tez jestem za granica i w zwiazku.I to prawda - jest inaczej. nie ma takiego cisnienia na zareczyny, malzenstwo, dzidziusie ;-) NAprawde jestem zaskoczona jak wczesnie polskie dziewczyny pchaja sie do malzenstwa, patrzac na kafe celem zycia jest zostac przykladna mama i zona. Moze to i dobrze - nie wiem. ja jednak wole zachodni model, sama zyje od lat w zwiazku bez slubu i dobrze mi z tym. i nikt na nic nie naciska.

@eetie: w Polsce jest tak, ze prawie kazda kobieta jest wyzwolona i ambitna oraz niezalezna w slowach, a ostatecznie konczy sie na tym, ze sie uwiesza na mezu;)