Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnie dosc dosc dosc

mam dosc mojego meza

Polecane posty

ktory nie pije czesto, ale jak juz przyjdzoe do weekendu co 2/3tyg i zjedzie sie rodzinka poleje sie wodka to nie moge patrzec jak moj maz sie upija!!! pozniej wszyscy sie rozchodza a ja zostaje z nawalonym mezem, ktory zamiast isc spac marudzi, oglada po nochac tv robi jesc sobie, przy czym tak glosno sie zachowuje ze ja to tam bajka, ze nie spie, ale on budzi nasza corke 6mc. jak mu zwracam uwage to on mi na zlosc robi jeszcze bardziej i jeszcze glosniej sie zachowuje!!!:( mam juz tego dosc, obiecuje ze nie bedzie tak robic a jak sie upije to zmienia sie o 360 stopni ;///

Gość dziura w moście
Zostaw skurwiela. jest tylu fajnych mężczyzn, a Ty masz jedno życie. Precz z impotentem!

Gość dla leniuchow i kombinatorów
co to za rodzinka co aranżuje spotkanie na wódeczkę w mieszkaniu gdzie jest niemowlę!! jezuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość nienawidząca pijaków
będzie tylko gorszy za każdym następnym razem może i nawet agresywnym niektorzy tak mają,ich charakter pokazuje się jak wychleje nienawidzę skur....nie marnuj życia przede wszystkim dziecku i sobie po latach będziesz wrakiem a twoje dziecko DDA-poczytaj sobie o nich jaką zrypana psychikę mają i jak w póżniejszych latach wyrzucają to swojej matce że nie rzuciła pijaka

Gość a myślalam ze tu są poważni
a co wy jakaś patologia, chlop sie upija we wlasnym domu...litosci...

Gość buhahahahahahahaa
ale z ciebie kretynka autorko - dobrze Ci tak, masz to na co zasłużyłaś małolato Co to znaczy "to zmienia sie o 360 stopni ;///" o 360 st tzn że się nie zmienia wcale ....oj gimguwno z Ciebie chyba jak nie podstawówka a "dość" nie znam takiego słowa ale znam dosyć :D

nie jestesmy patologią, ale jest czasem tak, ze przyjedzie moj brat z zona i wypija sobie, ale czy to oznacza ze moj maz jest alkoholikiem?? normalnie od pon do piatku ciezko pracuje i jest dobrym mezem i ojcem

Gość ,,,,,,,,,,,,..................
,

Gość kto to??????
no to co chcesz?

Gość nxjs
Nie przesadzaj,naprawde masz powod do rozwodu,ze facet wypije raz na 2 tygodnie i jest glosny,chlop pewnie musi odreagowac bo zapierdziela cale dnie na ciebie i dziexko

Gość ,,,,,,,,,,,,..................
jak ma slaby łeb to sie upija:D

Gość PANNdora
Nie chce nic mowic, ale u mnie bardzo podobnie sie zaczynalo, dzis moj maz jest juz co prawda niepijacym alkholikiem dzieki ich pomocy http://leczyc.pl/ ale bedzie juz nim na zawsze. Trzymaj reke na pulsie kochana, z ta chorobą nie ma zartow.

up

Gość ja cię rozumiem....
to jest jakiś koszmar. Ostatnio spotkał się z kolegą i wrócił w strasznym stanie....Wywalił się w przedpokoju...Oczywiście moje dzieci zapytały co się stało tatusiowi. Wściekła jak osa powiedziałam, że tatuś ma chora główkę...moja córka podłapała i pytała czemu tatuś ma chorą główkę... Wpakowałam go jak najszybciej do łóżka. Miałam nadzieję, ze prześpi do rana, ale nie...obudził się, zaczął się wydzierać, ubliżać mi...nie zmierzam tego dłużej tolerować. Albo niech się leczy jak inaczej nie potrafi, albo ja odchodzę...

moj maz na szczescie nie ubliza mi, jeszcze do tej pory nie wyzwal mnie ani razu,agresywny tez nie jest, tylko jak wypije jest nie do zniesienia :( nie potrafie sie po prostu patrzec jak wyglada po pijanemu i jak sie zachowuje :/ i nie rozumie ze male dziecko spi tylko zachowuje sie jak za dnia to mnie najbardziej w nim denerwuje.